InstagramKıbrısManşetSiyaset

Atan: Bu lüks araçlar tırlarla geliyor. Kimsenin aklında soru işareti kalmıyor mu?

Kamu Görevlileri Sendikası (Kamusen) Başkanı Metin Atan, ivedi şekilde Meclis’in olağanüstü toplanıp komite kurması gerektiğini dile getirdi, dokunulmazlıkların kaldırılması ve “Nereden Buldum Yasası“nın gündeme getirilmesi gerektiğini belirtti

Atan: Ülke suç işleme merkezi oldu, bizleri kötü günler bekliyor

Ceren Ercih’in sunduğu Kıbrıs’ın Sesi programına konuk olan Atan, ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulundu, ülkenin suç işleme merkezi olduğunu söyleyerek, mevcut hükümetin ülkeyi yönetemediğini belirtti.

Atan, “Bu ülke sahipsiz ve iyi yönetilmiyoruz. Sahte reçete, diploma, insan kaçakçılığını konuşuyoruz. Bu ülke suç işleme merkezi oldu. Bu ülkeye giriş çıkış yapanları denetleyemez olduk. Bu ülkeye giriş yapan 30 bin kayıt dışı var. Bu insanlar nerede?” diye sordu.

“Yaşananlardan sonra bu hükümetin istifa etmesi gerekir”

İvedi bir şekilde Meclis’in olağanüstü toplanıp komite kurması gerektiğini dile getiren Atan, dokunulmazlıkların kaldırılması ve “Nereden Buldum Yasası“nın gündeme getirilmesi gerektiğini belirtti.

Ülkede yönetim sisteminin de çöktüğünü kaydeden Atan, “Yaşananlardan sonra bu hükümetin istifa etmesi gerekir” dedi.

“Bu lüks araçlar tırlarla geliyor. Kimsenin aklında soru işareti kalmıyor mu?”

Araç alım satım galerilerine de araştırma yapılması gerektiğini kaydeden Atan, “Şu an sterlin 41 TL kim alabiliyor bu araçları? Bu lüks araçlar tırlarla geliyor. Kimsenin aklında soru işareti kalmıyor mu? Bu ülke kolay para kazanmanın, yolsuzluğun, çalanın yanında olan bir ülke oldu” İfadelerini kullandı.

Hayat Pahalılığı uygulamasının asgari ücretliye de yapılması gerektiğini aktaran Atan, “Bu ülkede birileri zengin olurken vatandaş fakirleşiyor” dedi ve şunları ekledi, “Önümüzü göremiyoruz ve bizleri kötü günler bekliyor, bedelini ağır ödeyeceğiz. Bizi yöneten kişilerin bizleri yönetebilme kabiliyeti yok”











Başa dön tuşu