InstagramKıbrısManşet

Avukat Erinç Cemal iddia ve görüntülere cevap verdi: Asıl ben mağdur edildim

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu (Kıb-tek) çalışanı Avukat Erinç Cemal, Özgür Gazete’nin dünkü manşetinde yer alan ve adının geçtiği iddialarla ilgili gazetemize konuştu

Cemal: Fabrikayı kapattı ama eşyalarımız içinde kaldı

Cemal, kapı kilidi kırılarak kendisine ait Amber Su Fabrikası’na girildiğini ve eşyalarının alındığını söyleyen Amber Erçika’nın, aslında kendisine ve başka birçok kişiye ait olan ve depoda emaneten duran eşyaları vermediğini hatta bu konuya polise bildirdiğini söyledi.

Kapının kilidinin kırıldığından ise haberi olmadığını kaydeden Cemal, eşyalarının uzun zaman kendisine verilmemesinden dolayı mağduriyet yaşadığını anlattı.

Avukat Cemal, tüm iddiaları reddederek aslında kendisinin mağdur edildiğini belirtti, baba Nazım Erçika’ya ait dükkânda, Amber Su Fabrikası’nı kuzeni (Cemal’in eşi) ile birlikte işlettiğini söylediği Amber Erçika’nın dükkanını kapattığını ancak fabrikaya ait büyük makinelerin orada kaldığını belirtti.

Avukat Erinç Cemal, bu görüntülerde taşıdığı eşyaların kendine ait ve depoda emanet duran eşyalar olduğunu belirtti

Dükkân kapanmadan önce su fabrikasının işletildiği dükkânın yanındaki depoya (aynı kapıdan iki dükkâna da ulaşılabiliyor) kendisinin ve birkaç kişinin daha bazı eşyalarını (Printer, beyaz eşya, dosya, kitap, vs.) bıraktıklarını, burayı geçici depo olarak kullandıklarını kaydeden Cemal, Erçika’dan bu eşyaları almak için kapıyı açmasını istediklerini söyledi.

“Kendime ait eşyaların sosyal medyada satıldığını gördüm”

Cemal, “Tüm ısrarlarımıza rağmen eşyalarımızı alamadık. Polise gittim ve eşyaların fotoğraflarını göstererek benim olduklarını kanıtladım. Şikayetçi olmadım, işlem yaptırmadım. Ama kısa süre sonra bana ait beyaz eşyaların sosyal medyadaki sahte bir profilden satılığa çıkarıldığını gördüm. Bu hesaptaki numarayı arayınca, Amber’in eşi olduğunu anladık” dedi.

Kapının kilidinin kırıldığı anlar

Eşyalarını almak için İngiltere’de olan Nazım Erçika’yı beklediğini, Erçika’nın da kendisine “Cumartesi kapıyı açacağım, gel eşyalarını al” dediğini söyleyen Cemal, bunun üzerine kamera görüntülerine de yansıyan şekilde dükkândan kendi eşyalarını aldığını belirtti.

“Kilidin kırılma anını görmedim, ben kendi eşyalarımı aldım”

Yine kamera görüntülerinde görünen kapının kilidinin kırılma anlarına şahit olmadığını, kapı açıldıktan sonra olay yerine gittiğini kaydeden Cemal, kapıyı anahtarıyla Nazım Erçika’nın açtığını zannettiğini söyledi.

Cemal, “Olayla en ufak bir ilgim ve alakam yok. Kendi eşyalarımızı alabilmek için uzun süre bekledim, nakliye aracıyla gittim, polise bilgi verdim. Kapının kilidinin kırıldığını çıkan haberden öğrendim. Aslında mağdur olan bizdik” dedi.











Başa dön tuşu