InstagramKıbrısSiyasetSürmanşet

İlk panel Mağusa’da gerçekleşecek

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP), Annan Planı Referandumu’nun 20’nci yılında, “Varız, Tarih Yazarız” başlığı ile panel ve etkinlikler düzenliyor

İlk panel Mağusa’da gerçekleşecek

CTP Basın bürosundan yapılan açıklamada, Annan Planı Referandumu’nun 20’nci yılı kapsamında 17 Nisan- 24 Nisan tarihleri arasında beş farklı panel düzenlenecek.

Etkinlik kapsamında düzenlenecek ilk panel, 17 Nisan tarihinde Mağusa’da ‘Crans Montana Süreci ve Sonrası’ adı altında gerçekleşecek. Eski CTP milletvekili Okan Dağlı’nın moderatörlüğünde gerçekleşecek panelde konuşmacı olarak eski bakan Özdil Nami ve eski Rum Dışişleri Bakanı Kasulidis yer alacak.

Annan Planı sürecinde medya

CTP’den yapılan açıklamada ikinci panel ise 18 Nisan tarihinde Dome Hotel’de ‘Annan Planı Sürecinde Medya’ başlığı altında yapılacak. Moderatörlüğünü Muhittin Tolga Özsağlam’ın yapacağı oturumda, konuşmacı olarak Türk medyasından Erdal Güven ve Mustafa Karaalioğlu yer alırken, Kıbrıs Türk medyasından ise Hasan Hastürer ve Başaran Düzgün yer alacak.

Annan Planı Referandumu: Dünden Bugüne

Annan planı Referandumunun 20’nci yılı kapsamında düzenlenen panel serilerinde 21 Nisan Pazartesi günü Concerde Hotel’de ‘Annan Planı Referandumu Dünden Bugüne’ başlığı altında gerçekleşecek. CTP milletvekili Fikri Toros’un moderatörlük yapacağı oturumda, eski Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat, eski Başbakan Serdar Denktaş, AKEL Genel Sekreteri Andreas Kiprianou ve Rum siyasetçi Mihalis Papapetrou yer alacak.

Toplumsal Mücadele ve Çözüm Süreci konulu panel Elye’de gerçekleşecek

CTP’nin Annan Planı’nın yıldönümü kapsamında düzenlediği panel ve etkinlik programında dördüncü etkinlik ‘Toplumsal Mücadele ve Çözüm Süreci’ adı altında 23 Nisan günü Doğancı’da (Elye) yer alacak. panel öncesinde barış ateşinin de yakılacağı etkinlikte, eski bakan Ferdi Sabit Soyer konuşmacı olarak katılacak.

Etkinlikler konser ile tamamlanacak

‘Varız, Tarih yazarız’ sloganıyla gerçekleşecek etkinlikler, 24 Nisan Çarşamba günü Lefkoşa Kuğulu Park’ta Umut Albayrak ve Deniz Tekin’in sahne alacağı konser ile tamamlanacak.











Başa dön tuşu