KıbrısSürmanşet

Kamu-İş 32’nci yaşını kutluyor

Kamu-İş Sendikası Genel Başkanı Ahmet Serdaroğlu, yıldönümü nedeniyle mesaj yayımlayarak, üyelerine seslendi

Genel Başkan Ahmet Serdaroğlu yayınladığı mesajda, Eylül 2018’de yönetim olarak kurumsallaşma hedefiyle çıktıkları yolda adım adım yürüdüklerini belirterek, “en önemli ilkemiz, tüm siyasi görüşlerden bağımsız ve tarafsız olarak sizleri birbirinden ayırmadan hareket etmek, bir bütün halinde tutmaktır” dedi.

Ancak ‘bir’ olunursa, ‘ben’ yerine ‘biz’ denilirse var olunabileceğini dile getiren Serdaroğlu, mücadelelerinin süreceğini belirtti. Serdaroğlu, bu anlayışla bugüne kadar Toplu İş Sözleşmesinde çalışanları ayıran kıdem tazminatı gibi haksızlıklar olduğunu savunarak, bunların ortadan kaldırılması için çalıştıklarını ve başardıklarını kaydetti.  Serdaroğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

“Terfi düzenlemelerinin, tüm üyelerin yararlanacağı şekilde olması için mücadele ettik. Bu uğurda hiç yılmadık, ödün vermedik… Peki bitti mi? Elbette hayır… Mücadelemiz ‘biz’ oldukça, ‘bütün’ oldukça, Kamu-İş var oldukça sürecek. Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana Kamu-İş yönetimi olarak koşullar ne olursa olsun tutarlı ve ilkeli bir duruş sergilemeye çalıştık. Sorumluluklarımızdan asla ödün vermedik, bundan sonra da vermeyeceğiz… Sizden aldığımız destekle, bizden önce görev yapan arkadaşlarımızdan aldığımız bayrağı daha ileri taşımak için mücadele edeceğiz.”











Başa dön tuşu