KıbrısManşet

Saraçoğlu Vakfı, ‘Yılbaşı Umut Kartları’nı satışa sundu

Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı kurulduğu günden itibaren kanser sürecindeki çocuk ve ailelerine destek vermek için yaptığı maddi-manevi tüm faaliyetleri halktan gelen bağışlarla sürdürebiliyor

Kemal Saraçoğlu Vakfı, İki Farklı Boyutta Yılbaşı Umut Kartlarını Satışa Sundu

Her yıl en az bir yeni ürünü satışa sunarak gelir elde etmeyi amaçlayan vakıf, geçtiğimiz yıllarda, yılbaşı öncesi özel tasarımlı bez çantalar, kupa bardaklar, termoslar, maskeler, A5 boyutunda defterler ve kurdele uçlu bileziklerini satışa sunmuştu ve halen daha da satışını devam ettirmektedir.

Bu ürünlere ek olarak vakıf bu sene bağış severleriyle; yeni yıla özel iki farklı boyutta “Yılbaşı Umut Kartlarını” paylaştı. Bu kartların biri, sevdiklerinize hediye olarak verebileceğiniz A5 boyutunda, diğeri ise hediyelerinizin üzerine yerleştirebileceğiniz daha küçük boyda tasarlanmıştır.

Vakıf yetkilileri bağış severlerine verdiği mesajda; “iki farklı boyutta tasarlananan kartların A5 boyutundaki kartı 25TL, yeni yıl hediyelerinin yanında verilebilecek küçük boy kartları ise 5 TL bağış karşılığında temin edilebileceğini” dile getirdi. Ayrıca “sevdiklerinize bu kartlardan alarak, hem onların yüzünde gülümsemeye sebep olunabileceğini hem de kanser sürecindeki üye çocuk ve ailelerine kucak dolusu mutluluk armağan edilebileceğini” vurgulamıştır.

Vakıf yetkilileri, dileyenlerin büyük boy “Yılbaşı Umut Kartlarının” Eda Enver Eczanesi ve nesdersan.com online alışveriş sitesi’nden, küçük boy kartlara ise Arden Living ve Caramel’den temin edilebileceğinin bilgisini verdi. Ayrıca her iki karta da Kemal Saraçoğlu Vakfı’ndan ulaşılabileceğinin altını çizdi.

Vakfın satışa sunduğu tüm ürünlerle ile ilgili daha fazla bilgi için +90 (392) 227 0616-17 ve +90 (542) 850 8700 numaralı telefonlardan ve vakfın sosyal medya hesaplarından vakıf yetkililerine ulaşabilir veya Atatürk Caddesi, No: 20 Lefkoşa Mahkemeler Karşısı’nda bulunan vakıf binasından temin edebilirsiniz.











Başa dön tuşu