KıbrısSürmanşet

Levent College öğrencisi Ece Çakmak’tan büyük başarı

Levent College’den yapılan basın açıklamasına göre, ‘Junior Achievement Innovation Camp’ına katılan Levent College öğrencileri, bu yıl yine büyük başarılara imza attı

ozgur_gazete_kibris_Levent_College_ogrencisi_Ece_Cakmak_tan_buyuk_basari1

Birinci gelen grupta Levent College öğrencisi Ece Çakmak yer alarak, yurtdışında KKTC’yi temsil etme hakkı kazandı

Levent College’den yapılan açıklama şu şekilde:

“Öğrencimizi bu büyük başarısından dolayı tebrik eder, katılan tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunarız.

Bu yıl 7. kez düzenlenen etkinlik hem Kıbrıs Türk hem de Kıbrıs Rum kökenli 15-18 yaş arası öğrencilerle gerçekleştirildi.

Covid–19 pandemi süreci sebebi ile online olarak yönetilen yarışma, katılımcı öğrencilerin dijital adaptasyon becerisini de göstermesini sağladı.

Yarışmacıların kendilerine verilen bir meydan okumaya yönelik aralarında işbirliği yapmaları ekip ruhunu ortaya çıkardı.

Yenilikçi fikir üretmekte rekabetin hız kesmediği yarışmada çözüm için yalnızca birkaç saate sahiptiler. Belirlenen sürenin sonunda yarışmacı ekipler ürettikleri çözümleri, başarılı girişimcilerden oluşan bir panele sundular.

Katılan tüm öğrencilerimizin başarı elde ettiği yarışmada, öğrencimiz Ece Çakmak birlikte çalıştığı grup ile birincilik elde ederek okulumuzu onurlandırmıştır”











Başa dön tuşu