KıbrısManşet

Kooperatif Merkez Bankası ihtiyaçlı çocuklar için 45 bin Tl bağışta bulundu

Kooperatif Merkez Bankası, Sosyal Hizmetler Dairesi’nin belirlediği 105 çocuğun ihtiyaçlarının karşılanması için Çalışma ve Güvenlik Bakanlığı‘na 45 bin TL’lik bağışta bulundu

 Ataman: Banka, toplumun her kesiminin yanında olmaya çalışıyor

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’ndan verilen bilgiye göre, bağış çeki, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Koral Çağman’ın, Kooperatif Merkez Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Şerife Kanan’ın de yer aldığı heyeti kabulünde takdim edildi. Kabulde Sosyal Hizmetler Dairesi Müdürü Aydan Başkurt da hazır bulundu.

Kooperatif Merkez Bankası Genel Müdürü Kemal Ataman, bankanın toplumun her kesiminin yanında olmaya çalıştığını, pek çok kuruluşa destek verdiklerini kaydetti.

“Çocukların sevincini paylaşmak banka olarak yeni yılda bizler için en büyük hediyedir”

Her yıl müşteri ve iş ortaklarına gönderdikleri yeni yıl hediyelerini bu yıl da mütevazı tutarak Sosyal Hizmetler Dairesi’nce belirlenen ihtiyaçlı 105 çocuğun giyim ve ayakkabı ihtiyaçlarının karşıladıklarını kaydeden Kemal Ataman, “Çocukların sevincini paylaşmak banka olarak yeni yılda bizler için en büyük hediyedir” dedi.

Çağman: Ekonomik koşullar ihtiyaçlı sayısını artırdı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Koral Çağman da konuşmasında, Kooperatif Merkez Bankası yönetimine aldıkları bu karardan dolayı teşekkür etti.

Ekonomik koşulların ihtiyaçlı sayısını artırdığını ifade eden Çağman, gönüllü kurum ve kişilerin topluma örnek olması gerektiğine vurgu yaptı.











Başa dön tuşu