KıbrısManşet

Denktaş: Böyle bir karar yok

Demokrat Parti (DP) Milletvekili Serdar Denktaş, Sağlık Bakanı Ali Pilli‘nin ‘Halkın sağlığı için gerekirse kapanacağız’ açıklamasına tepki gösterdi

Denktaş: Bakanlar Kurulu’nda böyle bir karar yok

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Denktaş, Bakan Pilli’nin, 25 Aralık itibarı ile kapanacağımız yönünde bir açıklama yaptığını söyleyerel, “Sabahtan beri telefonlarım susmuyor. Ama Bakanlar Kurulunda böyle bir karar yok” dedi.

“Sağlık ama çok bir duruma düşeriz”

Gelinen aşamada ‘Önce sağlık’ demenin doğru bir yaklaşım olmadığını dile getiren Denktaş, “Sağlık ve ekonomi birlikte öncülük almaz ise çok sağlıklı ama aç bir duruma düşeriz” dedi.

“Akıl başa gelsin”

Denktaş açıklamasında, bu tarihler arasında artırılmıs kontrol, artırılmış uçuş, çalışacak otellere artırılmış sorumluluk ve kalacak yeri belli olmayan girişlere müsamahasız engel ile sağlık ve ekonominin birlikte ele alınması gerektiğini vurguladı.

Denktaş, ” ‘Bulacan annem, ödeycen annem’ diyenlere verilecek cevap “ödeycem annem ama söylediğimi yapacan yavrum” olur. Akıl başa gelsin” dedi.

Denktaş’ın yaptığı paylaşımın tamamı şu şekilde:
Sağlık Bakanımız 25 Aralık itibarı ile kapanacağımız yönünde bir açıklama yapmış. Sabahtan beri telefonlar durmuyor. Bakanlar Kurulunda böyle bir karar yok.
Geldiğimiz aşamada “önce sağlık” doğru bir yaklaşım değildir. “Sağlık ve ekonomi” birlikte öncülük almaz ise çok sağlıklı!!! Ama aç bir duruma düşeriz. Kamu kesimi unutmasın ki çarşıda çark dönmezse kamu maaş ödeme çarkıda durur
“Bulacan annem ödeycen annem” diyenlere verilecek cevap “ödeycem annem, söylediğimi yapacan yavrum” olur. Akıl başa gelsin. Bu tarihler arasında artırılmıs kontrol,artırılmış uçuş, çalışacak otellere artırılmış sorumluluk ve kalacak yeri belli olmayan girişlere müsamahasız engel ile “sağlık ve ekonomi” birlikte ve öncelikli ele alınmalıdır










Başa dön tuşu