KıbrısManşet

Amcaoğlu Mağusa ve İskele’de okulları ziyaret etti

Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Olgun Amcaoğlu, ülkedeki tüm okullarda Koronavirüs tedbirlerine büyük önem verdiklerini söyledi

ozgur_gazete_kibris_Amcaoglu_Magusa_ve_İskele_de_okullari_ziyaret_etti2

Bakan Amcaoğlu, Gazimağusa ve İskele’deki bazı okulları ziyaret etti

Bakan Amcaoğlu, Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı’na bağlı daire müdürleri ile birlikte Gazimağusa’da Meslek Lisesi, Uygulama Anaokulu, Çanakkale Ortaokulu, Canbulat Özgürlük Ortaokulu ve Polatpaşa İlkokulu’nu gezdi. Gazimağusa’da yeni ortaokul ve lise projesi olduğunu söyledi.

Amcaoğlu: Bu konuda gereken her şeyin yapılıyor

ozgur_gazete_kibris_Amcaoglu_Magusa_ve_İskele_de_okullari_ziyaret_etti3

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Bakan Amcaoğlu, İskele’de yapımı devam eden Türk Maarif Koleji binası inşaatını ve bu bölgede Günsel ailesi tarafından yapılacak okulun arazisini inceledi. Bakan Amcaoğlu’nun İskele temaslarına Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da eşlik etti.

Bakan Amcaoğlu, okul yöneticileri ve öğretmenlerden, tüm sorunlarla ilgili bilgi alırken, Koronavirüs salgınıyla ilgili tedbirleri yerinde gördü, bu konuda gereken her şeyin yapıldığını belirtti.

Bakan Amcaoğlu, okullarda alınan tedbirlerin ötesinde, velilerin de evlerde çok dikkatli olmalarını ve hem kendilerini, hem de çocuklarını olası bulaş riski karşısında korumak için azami gayret göstermelerini istedi.











Başa dön tuşu