KıbrısManşet

Akansoy: Yazdığı pek çok şey yalandır

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Milletvekili Asım Akansoy, bir gazetenin manşet haberine konu olması ile ilgili açıklama yaptı, “Bir vatandaş olarak, beni sürekli rahatsız eden bir kişiyi Polise şikayet etme hakkım vardır ve bunu da sonuna kadar kullanırım” vurgusunu yaptı

Akansoy: Avrupa Gazetesi, beni manşete çekme ihtiyacı duydu”

Sosyal medya hesabından açıklama yapan CTP Milletvekili Akansoy, ülkenin yangın yeri olduğuna işaret ederek, “Ekonomik sorunlar, sağlık sorunları toplumu ciddi anlamda etkiler ve hepimiz bunun çözüm yolları ile kafa yorarken, Avrupa Gazetesi bugün beni manşete çekme ihtiyacı duydu” dedi

“Sözde küfür etmişim”

Bir kişiyi polise şikayet ettiğini belirten Akansoy, “Başka ne yapmışım, sözde küfür etmişim” dedi.
Bir vatandaş olarak,kendisini sürekli rahatsız eden bir kişiyi Polise şikayet etme hakkı olduğunu kaydeden Akansoy, bunu da sonuna kadar kullandığını ifade etti, şikayeti milletvekili olduğu için değil, vatandaş olduğu için yaptığını vurguladı.

“Taciz ve tehdit edildim, polise gittim”

Akansoy, “Eğer bir kişi sizi taciz ve tehdit ederse yapmanız gereken bellidir, Polise gidersiniz baştan sona herşeyi anlatırsınız, şikayetçi olduğunuzu söylersiniz. Ben de aynı kişi ile ilgili son dönemde ikinci kez böyle bir girişimde bulundum. İlkinde kendisine ulaşılamadığı bana iletilmişti, geçen gün telefonla tehdit edince bir kez daha gitmek zorunda kaldım” dedi.

“Polis dışında bu gibi konular için başvuracağım başka bir makam yok”

 Polis dışında bu gibi konular için başvurulacak başka bir makam olmadığını kaydeden Akansoy, “Gittim herşeyi anlattım ve şikayetçi oldum” dedi.

“Yazdığı pek çok şey yalandır”

Akansoy, “Şener Levent’in başta küfür iddiası olmak üzere, konu ile ilgili yazdığı pek çok şey yalandır. Beni tanımadığı çok belli, küfürü de bende aramasın. Objektif habercilik bu değil. Çamur atarak olmaz bu işler. Tarafları önyargısız dinleyecek bir habercilik anlayışı gerekir. Bu tür yalanlarla toplumun zamanını almak bana yakışmaz. Bu habere karşı tüm yasal haklarımı saklı tutuyorum.










Başa dön tuşu