KıbrısManşet

Ülke genelindeki fırtına bilançosu

Ülke genelinde dün etkili olan aşırı yağış ve fırtınadan bir çok bölge zarar gördü, ağaçlar söküldü, çatılar uçtu, elektrik direkleri yollara devrildi

Güzelyurt ve Lefke

Güzelyurt ve Lefke bölgesinde 12 servi ağacı sökülerek anayol içine devrildi.

Ağaçlardan biri, bir evin garajın üzerine devrildi, garajdaki 2 aracın hasar gördü. Bir ağaç da, bir evin mutfak çatısı üzerine düşerek hasara sebep oldu.

Yol içine düşen ağaçlar İtfaiye ekipleri, Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı ekipleri, Güzelyurt ve Lefke Belediyesi ekipleri tarafından kaldırıldı.

Mağusa

Mağusa’da da, bir evin mutfak çatısıyla bir ağılın çatısı şiddetli rüzgardan dolayı söküldü. Ayrıca bir evin garajı yıkıldı ve içindeki araç hasr gördü.

Yine Mağusa’da bir araç üzerine okaliptüs ağacı devrildi ayrıca yol kenarındaki bir reklam tabelası da aşırı trüzgara dayanamayarak devrildi.,

Araç üzerine devrilen ağaç İtfaiye ekipleri tarafından kaldırıldı.

İskele

İskele’de ise bir ağılın çatısı şiddetli rüzgardan dolayı söküldü. Ayrıca Ünimar Çemberi üzerinde bulunan aydınlatma direği de yol içine devrilerek zarar gördü.

Yol içerisine devrilen aydınlatma direği polis ekipleri, KIB-TEK ekipleri ve İskele Belediyesi’ne ait ekipler tarafından kaldırıldı.

Lefkoşa

Lefkoşa Gaziköy’de de 1 servi ağacı sökülerek, anayola devrildi. Devrilen ağaç İtfaiye ekipleri tarafından kaldırıldı.











Başa dön tuşu