KıbrısManşet

Fırtınada yaralanan Kıb-tek emekçisi ameliyat oldu

Ülke genelinde, geçtiğimiz günlerde etkili olan fırtınada, arızaya müdahale ederken yaralanan, Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu (Kıb-tek) emekçilerinden 53 Yaşar Mehmetoğlu ameliyat oldu

Güzelyurt bölgesinde, fırtınanın yol açtığı elektrik arızalarına müdahale ederken, ayağına servi ağacı devrilmesi sonucu yaralanan ve hastaneye kaldırılan Kıb-tek emekçisi Yaşar Mehmetoğlu’nun ayağı 2 yerden kırılmıştı.

2 gündür Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi‘nde tedavi gören Mehmetoğlu, bugün  ameliyat oldu.

Özkıraç: Kamu maaşlarıyla ilgili tartışmaları yapanlar emekçilerimize haksızlık ediyor

Olayla ilgili Özgür Gazete‘ye konuşan Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu Çalışanları Sendikası (El-sen) Başkanı Kubilay Özkıraç, Mehmetoğlu’nun durumunun iyiye gittiğini söyleyerek, daha acı bir sonuç yaşanmamasından dolayı mutlu olduklarını dile getirdi.

Özkıraç, son dönemde yaşanan ‘Kamu maaşlarından kesilsin ve özel sektöre verilsin’ tartışmalarına da değinerek, “Bu tartışmalar yapılırken, sahadaki emekçi arkadaşlarımızı da düşünsünler. Arkadaşımız bu olayda hayatını da kaybedebilirdi. İşini yapmayan memurlar var ise bunu sahada canını ortaya koyan, mesai menfumu nedir bilmeden çalışan emekçilerimizden ayrı tutsunlar” dedi.

Özgür Gazete / Özel Haber











Başa dön tuşu