KıbrısManşet

Bulutoğluları’ndan hükümete çağrı: Ben 1000 adet aşı almaya hazırım

İş insanı Mustafa Bulutoğluları, hükümet kaynaklarının yaşadığımız krizi yönetmeye yakın dahi olmadığını söyleyerek, ABD aşılarının alımı için kampanya başlatmaya hazır olduğunu söyledi

Bulutoğluları: Ben 1000 adet aşı almaya hazırım

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Bulutoğluları, Kıbrıs Türk halkının mücadeleci karakterinin, bir kez daha ortaya çıkarılması gerektiğini savundu.

ABD’nin ürettiği Kovid-19 aşılarının, yakın zamanda eczanelerde halkın satışına sunulmaya başlanacağını söyleyen Bulutoğluları, bu konuda araştırma yaptığını ve aşı fiyatlarının 10 ila 30 $ arasında olmasının beklenildiğini belirtti.

Aşı parasının bulunabilmesi için ön ayak olmak istediğini açıklayan Bulutoğluları, “Ben 1000 adet aşı almaya hazırım. Sadece bir kaç telefonla da bu sayıyı şimdiden 10 bin adet bütçesine çıkardım bile” dedi.

“15 günde 200 bin adet aşı bütçesi toplayabiliriz”

Kendisi bunu yapabiliyorsa, bu ülkenin köklü ailelerinin, iş insanlarının ve zenginlerinin de bu kötü günde bir adım atması gerektiğini ifade eden Bulutoğluları, 15 günde 200 bin adet aşı bütçesinin toplanmasının olası olduğuna vurgu yaptı.

Bulutoğluları’nın şöyle devam etti:

Bu para direk olarak Sağlık Bakanlığı bütçesinde toplansın ve aşıların alınacağı hesaba şeffaf bir şekilde havale yapılsın, kimse de zan altında kalmasın.

1, 3, 5, 10 aşı farketmez, herkesin gönlünden ne koparsa. Yeterki kamuoyu oluşun da dünyada yapılamayacak şey yoktur. Hele konu sağlık ise. Destek verecekleri görelim”











Başa dön tuşu