KıbrısManşet

Özkıraç: Risk altında çalışan emekçilerimizin aşılarının yapılmalıdır

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu Çalışanları Sendikası (El-sen) Başkanı Kubilay Özkıraç, tüm ülkenin elektrik yükünü çeken Teknecik Elektrik Santrali‘nde çalışanlar başta olmak üzere, sahadaki tüm Kıb-tek emekçilerinin aşılanması gerektiğini söyledi

Özkıraç: Emekçilerimiz hem sahada hem görev yerlerinde mücadeleye devam ediyorlar

Özkıraç, Teknecik Santrali’nde, normal dönemdekinden de daha yoğun bir çalışma temposunun olduğuna dikkat çkerek, buradaki emekçilerin Kovid-19 aşılarının yapılmasının elzem olduğunu kaydetti.

Özkıraç, “Ülkede bir çok sektör kapanmış olabilir ama temel ihtiyaç olan elektrik enerjisinin aksamadan verilebilmesi için, Kıb-Tek emekçileri hem santrallerde hem de sahalarda mücadele etmeye devam ediyor” dedi.

“Hükümet duyarsız kalmaya devam ederse gereğini yapacağız”

Emekçilerin aşılanma taleplerinin, Kıb-Tek Yönetim Kurulu‘na da ilettiklerini ve olumlu karşılık aldıklarını belirten Özkıraç, hükümetin ise bu konuda hala duyarsız olmasına tepki gösterdi.

Özkıraç, “En kısa zamanda hem görev yerlerinde hem de sahada çalışan emekçilerimizin aşılarının yapılmasıyla ilgili bir adım atılmazsa, sendika olarak gereğini yapacağız. Bizim için öncelik emekçilerimizin sağlığıdır” dedi.











Başa dön tuşu