KıbrısManşet

Arıklı’nın ‘Sizi bitireceğim’ dediği kişi kendi vekili çıktı

Yeniden Doğuş Partisi ve Ekonomi ve Enerji Bakanı Erhan Arıklı, hakkında çıkan ve ‘asparagas’ dediği bir haberi paylaşarak ‘Sizi bitireceğim’ demişti. O sayfanın yöneticisinin kendi partisinin milletvekili Bertan Zaroğlu olduğu iddia edildi

Kanatlı’nın dikkatinden kaçmadı

Sosyal medyada son zamanlarda künyesiz ve kime ait olduğu belli olmayan bir çok sayfanın türediği artık herkesin malumu.

Bunların sonuncusu ise YENİ KIBRIS adıyla asparagas haberlerin(!) yayınlandığı bir sayfa.

Yeni Kıbrıs Partisi (YKP) Genel Sekreteri Murat Kanatlı’nın, YENİ KIBRIS ile ilgili gözünden kaçmayan bir ayrıntı ise kamuoyunda adeta şok etkisi yarattı.

Kanatlı’nın paylaşımına göre, Arıklı hakkında asılsız olduğu düşünülen iddialar paylaşan sayfanın adminlerinden biri de, YDP’nin Arıklı dışındaki tek milletvekili Bertan Zaroğlu.

Arıklı: And olsun ki sizi bitireceğim

Arıklı ise YENİ KIBRIS adıyla kendi hakkında yayımlanan paylaşımlara ateş püskürmüştü.

Haberde(!), TC Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay‘ın, TC Büyükelçiliği‘ndeki bir toplantıda, Başbakan Ersan Saner ve diğer parti başkanlarının yanında, Arıklı’yı sert bir şekilde azarladığı iddia ediliyordu.

Arıklı’nın ‘Arkanızda kim olduğunu biliyorum. And olsun ki sizi bitireceğim’ diyerek paylaştığı o haberin(!) yayımlandığı sayfanın admininin (Yöneticisi), kendi partisinin tek milletvekili Bertan Zaroğlu olduğu iddia edildi.

Sayfa bir çok farklı isimde bir süredir sosyal medyada asparagas haberler yapıyor

Zaroğlu’nu şikayet decek mi?

Arıklı ile Zaroğlu’nun, uzun zamandır anlaşamadıkları basına yansımış, taraflar bu konuda açıklama yapmamıştı.

Arıklı’nın bu gelişme üzerine Zaroğlu hakkında şikayette bulunup bulunmayacağı henüz bilinmiyor.











Başa dön tuşu