Kıbrıs

Girne ve Güzelyurt’ta asayiş berkemal

Polis Basın Subaylığı’ndan alınan bilgiye göre 15-16.08.2020 tarihleri, 21:00-01:00 saatleri arasında, Girne ve Güzelyurt Polis Müdürlükleri sorumluluk sahaları içerisinde asayiş ve trafik denetimi yapıldı.

Girne’de gerçekleştirilen denetimler kapsamında; bölgede faaliyet gösteren kahvehaneler, barlar, eğlence yerleri ve halkın yoğun olarak bulunduğu mekanlarda kontroller gerçekleştirildi.

Kontroller esnasında tasarrufunda kanunsuz bıçak bulundurduğu tespit edilen bir şahıs aleyhinde yasal işleme gidildi.

Trafik ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimler sonucu 477 araç kontrol edilmiş ve suç işlediği tespit edilen 96 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidilirken, çeşitli suçlardan dolayı 26 araç trafikten men edildi. 

Güzelyurt’ta gerçekleştirilen denetimler kapsamında; bölgede faaliyet gösteren bahis evleri, alkollü içki satışı yapılan yerler, gece kulüpleri, kahvehaneler ve halkın yoğun olarak bulunduğu mekanlarda kontroller gerçekleştirildi.

Kontroller esnasında herhangi bir olumsuzluk tespit edilmedi.

Trafik ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimler sonucu 525 araç kontrol edildi ve suç işlediği tespit edilen 76 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidilirken, çeşitli suçlardan dolayı 11 araç trafikten men edildi. 











Başa dön tuşu