KıbrısManşet

Güvenir: Her yere borçlandık, gelirimiz yok, batıyoruz

Turizm taşımacılığı alanında çalışan Cuma Güvenir, evlerine ekmek götüremeyecek duruma geldiklerini ve eğer çare bulunmazsa tüm turist otobüslerinin bankaların olacağını söyledi

Güvenir: Evimize ekmek götüremeyecek durumdayız

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Güvenir, şunları kaydetti

“Öncelikle herkese sağlıklı günler dilerim. Saglık olmadan hiçbirşey olmaz.

Ben gecimimi sadece Turizm Taşımacılığı ile yapmaktayım ama son 11 aydır calışmıyorum COVİD-19’dan dolayı.

Yani kısacası gelirimiz yok.

Calışamayıp her yere borçlandım ve borçlandık. Buna rağmen devletimize olan hükümlülüklerimizi de aksatmadık bu hükümlülükler araçlarımızın SEYRÜSSEFER, MUAYENE, CALIŞMA İZNİ, SİGORTA dır.
Biz vatandaşlara kamu hizmeti yapmaktayız. Adaya gelen Turist’in ilk muhatabıyız.

Bu sebeple araclarımız Avrupa standartlarındadır. Fakat bu 11 aylık süreçte calıştıramamaktan yok olup gitmekteyiz.

Gecimimizi saglayamaz durumdayız ve 2nci bir işim veya işimiz olmamasından da dolayı evimize ekmek götüremeyecek duruma geldik.

Devletimizden Kamu ve Turizm Taşımacılığı işi yapan taşımacılara HİBE şeklinde destek talebimiz olmasına rağmen hep geciştirildik. Bu kötü gecen 2020 – 2021 döneminde SEYRÜSSEFER, MUAYENE, CALIŞMA İZİNLERİNİN 1 yıl boyunca Muaf ve Turizm Taşımacılarına HİBE verilmesi gerektir.

Aksi halde bizlerin gücü kalmadığından dolayı adaya gelen TURİSTLERİ taşıtacak araç bulamayacaksınız. Banka kredi taksitlerimiz devam etmektedir.

Takasa gelen ceklerimiz var. Bilhassa biz Turizmcilerinde sorunlarıyla ilgilenip bizlerede bir katkıda veya çarede bulunursanız seviniriz.

Eger ki bizlere bir katkıda bulunulmazsa bir o kadarda batmaya mahkumuz. Arabalarımız bankalara bağlı olduğundan dolayı her an elimizden alınabilir.

Yani burada demek istediğim bütün Turizm Otobüs’leri bankaların olacak. Yapılan pandemi taşımacılığı bile siyasiler tarafından tek bir birliğe verildi. SIRF GÜCLÜ GÜCLENSİN GÜCSÜZ YOK OLSUN.

Saygılarımla
Sağlıklı Günler Dilerim”











Başa dön tuşu