KıbrısSürmanşet

 Lefkoşa’da, kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu

 Lefkoşa’da dün Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan aramada uyuşturucu maddeye rastlandı

1 kişi tutuklandı

21 yaşındaki erkek şahıs A.A.’nın kalmakta olduğu evinde yapılan aramada, yaklaşık 132 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ile üzerinde kokain türü uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan bir adet porselen tabak ve bir adet banknot parçası bulunarak emare olarak alındı.  A.A. tutuklandı.

Hassas terazi bulundu

Öte yandan yine dün Lefkoşa’da saat 18:30 sıralarında, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından Hatice Tahsin Erönen Sokak üzerinde gerçekleştirilen operasyon sonucu 34 yaşındaki erkek şahıs A.Y.’nin tasarrufunda yaklaşık 13 gram ağırlığındaki hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde, yaklaşık 27 gram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde, yaklaşık 2 gram ağırlığında eroin türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ve yaklaşık 6 gram ağırlığında kokain türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ve üzerinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan bir adet hassas terazi bulunarak emare olarak alındı. A.Y. tutuklandı.

 

Her iki olayla ilgili polisin soruşturması devam ediyor.

 











Başa dön tuşu