KıbrısManşet

Covid-19 hastası vatandaş isyan etti: Donuyoruz

Covid-19 pozitif çıkmaları üzerine eşiyle birlikte Acil Durum Hastanesi‘nde 28 gündür tedavi gören Hüseyin Akıl adlı vatandaş isyan etti:

“Klimalar soğuk hava veriyor, donuyoruz”

Akıl, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, hastanedeki klimaların soğuk hava verdiğini, coronanın haricinde bir de soğuktan hasta olduklarını söyledi

28 gündür bununla ilgili şikayet etmedikleri yer kalmadığını ve medyada da haberlerinin yapıldığını belirten Akıl, duruma adeta isyan etti.

Akıl’in paylaşımı şu şekilde:

“Herkese günaydın ve sağlıklı günler dilerim.

Aslında facebook’ta fazla paylaşım yapmıyorum.. ama bu konuyu artık herkesle paylaşmak gereğini duydum..! Konu yeni pandemi hastahanesinin klimaları…!

Ben ve ailem tam 28 gündür corona tedavisi almaya çalışıyoruz.. çok zor ve çok acılı bir süreç geçiriyoruz.. fakat bu süreci daha da zor ve çekilmez hale getiren, yazmaya bile komik ve saçma bulduğum klima problemi..

gün içi 24-25 derece sorunsuz geçiriyoruz fakat gece 11 den sonra 18 dereceye düşüp, fanlar soğuk hava üfürüyor…!

Bu problemi biz 28 gündür yaşıyoruz ve şikayet etmediğimiz yer kalmadı.. hatta genç tv. Bile günlerce haber yaptı.. her şikayetimizdede halletik , sorun giderildi dendi..!

Gelinen nokta,,, bu gün 28 gün oldu..! halen ayni ve sorun olduğunyerde duruyor..

coronanın dişinda ailece soğuk algınlığından ayrıca hasta olduk…

bu arada bize yetkililerden gelen maazeret , klimanın akıllı klima olduğu ve bilgisayarın yönettiği.. peki bu akıllı klımaya programı yükleyen inssnlar değil mi??

Tam bir traji komik..! Bir sorum da devlete var…! 28 gündür bir akıllı klimayı çözemeyen bu devlet, içinde bulunduğumuz büyük devlet sorunlarını nasıl çözecekler…! Yazıklar olsun…”











Başa dön tuşu