KıbrısManşet

Toplumsal Hareket Platformu’ndan Akıncı’ya açık mektup

Toplumsal Hareket Platformu, ülke siyaseti içindeki yalana ve haksızlıklara karşı bir hareket başlatma kararı aldıklarını açıklayarak, 4. cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı‘ya, ‘sahaya dön ve muhalefet yap’ çağrısında bulundu

Toplumsal Hareket Platformu: Bu gün düğmeye basma vaktidir

Örgütlendikleri sosyal medya grubundan bir açıklama paylaşan platform üyeleri, Akıncı’ya seslendikleri çağrılarında şunları kaydetti:

“Kıbrıs‘ta siyasiler tarafından döndürülen her türlü entrikalara yalana dolana ve haksızlıklara karşı bir hareket başlatma kararı almış bulunuyoruz.

Uzun süredir arkadaşlarla bu oluşum için çalışma yapıyoruz. Bu gün düğmeye basma vaktidir diye düşünerek ilk adımı atıyoruz.

“Bu oluşum siyasi bir parti ve örgüte bağlı değildir”

Hepimiz bu cennet adada barış ve huzur içinde, tüm dünyanın tanıdığı federal kıbrısta yaşamak hakkına sahibiz. Kıbrısta son sözün kıbrıslıların olduğunu ve başkalarının güdümünde yaşamak istemediğimizi belirtme için yola çıkıyoruz.

O yüzden herkesin desteğine en çok ihtiyaç duyduğumuz bu anda bizlerle birlikte olacağınıza inancımız sonsuzdur. Bu oluşum siyasi bir parti ve örgüte bağlı değildir.

“Bu oluşum hepimizin birlikte hareket edeceği bir platformudur”

Bu platformda engin bilgi ve liderliği ile Sn. MUSTAFA AKINCI ile birlikte hareket etmek istediğimizi tüm kalbimizle temenni ettiğimizi de bu vesile ile kendisine iletmiş oluyoruz.

Bu platforuma destek vermek için hepinizin de şimdiden harekete geçmeye hazır olduğunuzu biliyor ve inanıyoruz.

Bu yazının altına yazacağınız yorumları sn Akıncı’ya iletip liderliğine ne kadar ihtiyacımız olduğunu ona belirtmiş olacaksınız. Hareketimiz toplumumuza hayırlı olsun..

“Bu toplum bitiyor”

SAYIN AKINCI’ya açık çağrımızdır:

Bu toplum bitiyor. Yanlış yönetim sayesinde ülkemizde ölümler artıyor ve hızlanıyor.

Şu anki basiretsiz hükümet, halkı Türkiye’den daha çok para alabileceğine inandırarak ve binbir dalaverayla iş başına geldi..

Ancak tüm söylemleri kof çıktı tabii ki..

Bunun böyle olacağını bizler biliyorduk zaten. Ancak gelin görün ki öyle yada böyle ülkeyi bunlar yönetiyor ve her geçen gün daha da kötüye gidiyoruz.

“Lütfen yeniden sahaya dönün”

Muhalefet yapın..Muhalefet yapmak için mecliste olmaya hiç gerek yok.

Bizim gibi size inanan pek çok kişi eminim bu dönemde sizin yanınızda olacaktır.Hatta sağ kesimden de pek çok insanımız sizinle birlikte yürüyecektir.

Bu toplumun şu anda sizin liderliğinize daha çok ihtiyacı vardır”











Başa dön tuşu