KıbrısManşet

Özkıraç: Seviyesi bu kadar düşük bir insana aynı seviyede cevap vermemiz mümkün değildir

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu Çalışanları Sendikası (El-Sen), basın emekçilerinin yürüyüşüne ve bundan sonraki mücadelelerine maddi manevi her türlü desteği, Basın-Sen üzerinden vereceklerini duyurdu

Özkıraç: ‘Lan’ kelimesi Arıklı için karşısındakine kullandığı bir ‘iltifat’ olarak algılanmalı

Sendika adına açıklamada bulunan El-Sen Genel Başkanı Kubilay Özkıraç şunları kaydetti:  

“Bazı insanların Erhan Arıklı’ nın gerek basın emekçilerine gerekse de Sendikamıza ve Başkanına karşı kullandığı üsluba şaşırmalarına şaşırdığımızı belirtmek isteriz.

Bahse konu şahsın gerçek yüzü ve karakteri budur. Geçmişte kendi gibi düşünmeyen insanların dilinde sigara söndüreceğini yazan da, onlara ‘’ it ‘’ diye hitap eden de bu şahıstı. O nedenle ‘’ lan ‘’ kelimesi Arıklı için karşısındakine kullandığı bir ‘’ iltifat ‘’ olarak algılanmalıdır aksi takdirde haksızlık etmiş olursunuz !”

“Biz her yaptığı yanlışta karşısında olmaya devam edeceğiz”

Seviyesi bu kadar düşük bir insana ayni seviyede cevap vermemiz mümkün değildir. Zaten söyledikleriyle yaptıklarının tam ters olduğunu halkımızın da fark ettiği Arıklı’ ya gereken cevabı yine halkımız verecektir. Biz ise her yaptığı yanlışta karşısında olmaya devam edeceğiz.

Bu bağlamda bugün saat 18:00’ da basın emekçilerinin yürüyüşüne ve bundan sonraki mücadelelerine maddi manevi her türlü desteği yoldaş sendikamız Basın-Sen üzerinden vereceğimizi duyurur, ifade özgürlüğünün onurumuz olduğunu belirtiriz.”











Başa dön tuşu