KıbrısManşet

Özyiğit: Öğrencilerden karantina ücreti alınmaması konusuna katılıyorum

Cumhuriyet Meclisi‘nin bugünkü oturumunda konuşan Toplumcu Demokrasi Partisi Genel Başkanı Cemal Özyiğit, 1995 yılında ve daha sonra, ülkede bir sürü yangınla karşılaşıldığını, Kalkanlı’daki yangın sonrası yangınların araştırılması önerisinin sahibinin kendileri olduğunu belirtti

Özyiğit: Suç unsuru varsa yargı yolu da dahil her şey yapılsın

Komite başkanının bilgilendirme yapmasını isteyen Özyiğit, bir yılda 2 kez toplanılmasına tepki gösterdi. Bunun bir sonuca ulaşma eylemini göstermediğini vurgulayan Özyiğit, “Hızlı bir şekilde ilerleyelim. Suç unsuru varsa yargı yolu da dahil her şey yapılsın” dedi.

“BM tüm partilerle, garantörlerle mekik diplomasisi yapıyor”

TDP Genel Başkanı Özyiğit, Kıbrıs sorununda Kıbrıs Türk tarafı dışında Türkiye’nin ve diğer tarafların çalıştığını ifade etti. “BM tüm partilerle, garantörlerle mekik diplomasisi yapıyor. Jane Holl Lute gelecek, çalışmalar sürüyor. Brexit sonrası İngiltere devreye girdi” ifadelerini kullandı.

“Cumhurbaşkanı Tatar, bir an önce kendine gelmeli “

Özyiğit,  Cumhurbaşkanı Tatar’ın Türkiye’nin müdahalesi ile seçildiğini ve  iki devletli nakaratını söylediğini kaydetti. Özyiğit, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın bir an önce kendine gelmesini söyledi.

Koronavirüs ile ilgili de konuşan Özyiğit test sayısının azaldığını ifade ederek, buna rağmen vaka sayısında yaşanan artışa dikkati çekti.Test sayısının artırılması gerektiğini ifade eden Özyiğit, 20 yaş üzeri herkese test yapılması gerektiğinin önemine de değindi. Özyiğit, öğrencilerden karantina ücreti alınmaması konusuna katıldığını ifade etti.

 











Başa dön tuşu