KıbrısManşet

KKTC Fenerbahçeliler Derneği’nden Pandemi Hastanesi’ne ziyaret

KKTC Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Toykan Özdamar ve yönetim kurulu üyeleri 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü sebebiyle Lefkoşa Pandemi Hastanesindeki emekçi kadın çalışanları ziyaret edip, çiçek taktim etti

Özdamar: İnsanüstü gayretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz

Dernek Başkanı Özdamar ziyarette yaptığı konuşmada, bir yılı aşkın bir süredir ülkemizi etkisi altına alan Covid-19 pandemisinde insanüstü bir performans gösteren ve özverili çalışmalarında bulunan tüm sağlık çalışanlarına cinsiyet ayrımı yapılmaksızın teşekkür etti.

Sağlık çalışanı kadınlarımızın mesai saatleri dışında evlerinde çocuk sorumluluklarının ve mesailerinin devam ettiğini, toplum olarak hepimizin bunun farkında olup kadınlarımızın yükünü hafifletmek adına onlara yardımcı olmamız gerektiğini dile getirdi.

Bunu başarabildiğimiz gün kadınların yalnızca 8 Mart gibi sembolik bir günde değil her gün hatırlandığı bir toplum yaratmış olacağız dedi.

Uçaner, teşekkür etti

Özdamar ayrıca içinde bulunduğumuz durum nedeni ile temsili olarak bir noktaya ziyaret gerçekleştirdiklerini belirterek tüm emek kadınların kadınlar gününü kutladıklarını söyledi.

Pandemi Hastanesi Başhekimi Erol Uçaner de ziyaret sırasında bir konuşma yaparak, KKTC Fenerbahçeliler Derneği’neteşekkür ettiklerini, bu süreci birlikte farkındalık gösterilmesi durumunda atlatabileceklerini belirtti.

Uçaner konuşmasında son olarak zorunlu olmadıktan sonra dışarıya çıkılmaması gerektiğini ve maske kullanılmasına özen gösterilmesini tavsiye etti.











Başa dön tuşu