KıbrısManşet

GKÇD: PCR testi zorunluluğundan en büyük zararı biz gördük

Güney Kıbrıs’ta Çalışanlar Derneği, Av. Seda Okgül ve Av. Boysan Boyra tarafından açılan PCR test kitleri davasına destek bildirdi

GKÇD: PCR testi zorunluluğundan en büyük zararı biz gördük

Dernekten yapılan açıklama şu şekilde:

“Güney Kıbrıs’ta Çalışanlar Derneği olarak tüm ülkenin etkilendiği PCR testi zorunluluğundan en büyük nasibi alan kitle olarak, Av. Seda Okgül’ün açmış olduğu davaya desteğimizi beyan ederiz.

Bu davanın, bilimsel verilere dayanan yerinde bir dava olduğunu savunuyoruz.

PCR testlerinin gerçekte izole edilememiş bir virüsü tespit edemediğine inancımızı ve verilere dayalı olarak kesinlikle doğru olmadığını ve sağlıklı insanları dahi virüslü ve içinden çıkılmaz bir noktaya sürüklediğini izliyoruz.

Bu virüsün gerçekliği ispatlanmadan tüm dünyayı ekonomik olarak kıskaca alan Dünya Sağlık Örgütü‘nün (DSÖ) ülke yönetimlerine rant kazandırmak için oynadığı bu oyunun, en kısa sürede son bulmasını dilerken tüm halkların da bu oyun karşısında öngörülü olması gerektiğini savunuyoruz.

Sars-cov2 virüsünü sadece dünyada kargaşa yaratmak ve ekonomik dönüşümü körüklemek için yaratıldığı gerçeği ile karşı karşıyayız.

Hiç tedavi görmemiş olan PCR testi pozitif çıkmış insanların hala yaşadığı fakat tedavi alanların büyük bir kısmının hayatını kaybettiğini ve sebebinin de uygulanan ilaçlar olduğunu öğrendik.

İnşallah bu dava gerçekten hukuka bağlı olarak sonuçlanır ve siyasi baskıya takılmaz.

Tüm halkımızdan da bu davaya destek olmalarını bekler sağlıklı yarınlar dileriz”

G.K.Ç Derneği
Yönetim Kurulu











Başa dön tuşu