KıbrısManşet

Şener: Sosyal görevlerimizi yerine getirmeye devam edeceğiz

Eşit Hak ve Adalet Sendikası (HAKSEN), Lapta Huzurevi’ni ziyaret ederek yaşlıların sağlık malzemesi ihtiyaçlarını tedarik etti

Şener: Bir gün herkes yaşlanacak

HAKSEN Sosyal İşler Sekreteri Nazmiye Beyazyüz Şener’in öncülüğünde organize edilen ziyarete, HAKSEN Genel Sekreteri Müge Tancer ve Başkan Eren Büyükoğlu da katıldı.

Ziyarette yaşlılarımızın dün ile bugün arasında köprü olan, kültürümüzün ve değerlerimizi bugüne taşıyan en önemli değerlerimiz olduğuna dikkat çekilirken, toplumun yaşlılar ve ihtiyaçlarıyla ilgili bilinçlendirilmesinin öneminin vurgulandı.

HAKSEN Sosyal İşler Sekreteri Şener, bir gün herkesin yaşlanacağı ve önemli olanın yaşlılara hakettikleri refah ve huzuru sağlayabilmek olduğunu belirtildi.

Covid-19 nedeniyle herkesin evlerine kapandığı bu dönemde yaşlıların sıklıkla hissettiği yalnızlık ve toplumdan izole olma hissini herkesin hissettiği, bu olumsuz durumun aslında yaşlılarımızı daha iyi anlamak ve yanlarında olmak için bir fırsata çevrilmesi gerektiğini belirten Şener, gerek yaşlılar gerekse de ihtiyaçlı diğer bireyler için sosyal görevlerini yerine getirmeye devam edeceklerini kaydetti.











Başa dön tuşu