KıbrısManşet

Kapalı ortamda yüzlerce kişilik gala gecesi

Maske, mesafe ve sokağa çıkma yasağı gibi kuralları ihlal eden vatandaşa yasal işlem uygulayan hükümet, ‘Bir Zamanlar Kıbrıs’ dizisi için kapalı alanda yüzlerce kişilik gala düzenliyor

1 Nisan’da yayınlanmaya başlayacak

TRT’nin çektiği,,Türkiyeli oyuncuların başrol oynadığı ve tarihi nasıl şekilde yansıtacağı bilinmeyen Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin çekimleri devam ediyor.

Dizinin ilk bölümü de 1 Nisan’da TRT’de ekranlara gelecek.

400 kişilik gala

Özgür Gazete‘nin edindiği bilgiye göre, dizinin gala gecesi için yapılan hazırlıklar neredeyse tamamlandı.

Mağusa Rauf Raif Denktaş Kapalı Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek galaya Türkiye’den 150 davetli katılacağı açıklanırken, Kıbrıs’tan da yaklaşık 250 kişiye davetiye gönderildiği öğrenildi.

Pandemi koşullarında, evlerde 10 kişilik grupların toplanması bile yasakken, vatandaşa kural ihlali yaptığı gerekçesiyle yasal işlem uygulanırken, yüzlerce kişilik galanın yapılacak olmasına ise tepki yağıyor.

Salon 800 kişilik ama…

Dizinin gösteriminin yapılacağı kapalı salon 800 kişilik ve konukların da birer sıra boşlukla toplamda 400 kişi olacağı söyleniyor.

Ama galadan önceki kokteylin yapılacağı giriş alanı küçük ve kapalı alan.

Gala gecesi için hiçbir masraftan kaçınmayan hükümet, klimaların çalışmadığı alana seyyar soba getirecek. Yapılacak yiyecek ve içecek ikramlarıyla ilgili de özel bir şirketle anlaşıldı.

Özgür Gazete/Özel Haber











Başa dön tuşu