KıbrısSürmanşet

Pilli’den Güngördü’ye teşekkür ziyareti

Dr. Ali Pilli, Girne Belediyesi hizmet binasında Girne Belediyesi Başkanı Nidai Güngördü’ye teşekkür ziyareti gerçekleştirdi

Güngördü: Yerel yönetimlerin sorumluluk alanlarının genişledi

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü yaptığı konuşmada, mücadelesiyle, dürüstlüğüyle ve samimiyetiyle halkın gönlünü kazanmış Dr. Ali Pilli’nin ziyaretinden memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

Güngördü, halka hizmet için bu makamlarda bulunduklarını belirterek, bu dönemde yerel yönetimlerin sorumluluk alanlarının genişlediğini ifade etti. Güngördü, Pilli’ ye sağlık bakanlığı görevi süresinde yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkürlerini iletti.

Pilli, teşekkürlerini iletti

Dr. Ali Pilli yaptığı konuşmada, Girne Belediyesi’yle geçmiş yıllarda Batı Nil virüsüyle işbirliklerinin güçlendiğini belirterek, Covid-19 pandemisiyle mücadelelerini de işbirliği içinde yaptıklarını belirtti.

Pilli, Girne’de Sosyal Yaşam Merkezi‘nde ve Leymosun Kültür Evi’nde merkezler kurularak halkın, aşı ve PCR testlerinin sistematik bir şekilde yapılabilmesi için Girne Belediyesi Başkanı Güngördü’ye ve belediye personeline gösterdikleri özverili çalışmalardan dolayı teşekkürlerini iletti.

Pilli, Girne Belediyesi Yeni Hizmet Binası‘nı çağdaş bir kamu binası olarak Girne halkına kazandıran Güngördü’ye ayrıca teşekkürlerini sundu.











Başa dön tuşu