KıbrısManşet

Gökçebel: Kıbrıs Türk halkına saldırı olarak algılıyoruz

 Kıbrıs Türk Orta Eğitim Öğretmenler Sendikası (KTOEÖS) Başkanı Tahir Gökçebel “Sayın Arıklı, Kıb-tek’te bir yandan spekülasyonlar bir yandan vurgunlar varmış gibi ve kendisi de temiz eller operasyonu yapıyormuş gibi algı yaratırken, diğer yandan kurumu batırmak ve devretmek için her yöntemi kullanmaya çalışıyor” açıklamasında bulundu

Gökçebel: AKP eliyle Kıbrıs‘ın kuzeyine anti-demokratik yöntemleri dayatıyor

El-Sen‘in Ekonomi ve Enerji Bakanlığı önündeki eyleminde Bu Memleket Bizim Platformu adına konuşan Gökçebel konuşmasında şunları kaydetti:

“AKSA’lara bu ülkeyi devretmeyeceğiz. Tatar ve UBP-DP-YDP hükümeti, AKP eliyle Kıbrıs‘ın kuzeyine anti-demokratik yöntemleri dayatıyor.

TC ile imzalanan paketlerin ekonomik değil, siyasi içerik taşıdığı ve Kıbrıslıtürkleri üretimden uzaklaştırdığı nettir. Sosyal, ekonomik ve dini programların bu topluma dayatılması ve atanmış yöneticilerle Kıbrıslıtürklerin iradelerinin gaspedilmesi sonrası, ilhakın seslendirilmesi de rastlantı değildir.

Sayın Arıklı, Kıb-tek‘te bir yandan spekülasyonlar bir yandan vurgunlar varmış gibi ve kendisi de temiz eller operasyonu yapıyormuş gibi algı yaratırken, diğer yandan kurumu batırmak ve devretmek için her yöntemi kullanmaya çalışıyor.

Kıb-tek’i devralmak isteyen politikaları, Kıbrıs Türk halkına saldırı olarak algılıyoruz.”











Başa dön tuşu