KıbrısManşet

Özkıraç: Senden de tehditlerinden de trollerinden de korkmuyoruz

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu Çalışanları Sendikası (El-sen) Başkanı Kubilay Özkıraç, Ekonomi ve Enerji Bakanı Erhan Arıklı’nın kendisini polise şikâyet etmesiyle ilgili konuştu

Özkıraç: Senden de tehditlerinden de trollerinden de korkmuyoruz

Özgür Gazete’ye konuşan Özkıraç, ‘Suç duyurusunda bulundum, bugün Kubilay Özkıraç’ı yakalayacaklar’ diyen Arıklı’nın tehditlerinden korkmadığını söyledi.

Özkıraç, Arıklı’ya seslenerek, “Ne senden ne tehditlerinden ne de yönlendirdiğin trollerinden korkmuyoruz. El-sen ve yönetimi, aynı azim ve hırsla mücadelesine devam edecektir

“Bu toplum demokratik yöntemlerle seni o koltuktan indirecektir”

Arıklı’nın, ‘Özkıraç ve onun gibilerinin maaşlarını ödemek için çabalıyoruz’ sözlerine de yanıt veren Özkıraç, Arıklı’nın, ne kendisinin ne de diğer emekçilerin maaşlarını ağzına almaya haddi olmadığını söyledi.

Özkıraç, “Sen artık ne istersen söyle, senin tehditlerin bize sökmez. Ağababalarını da yollasan, bu toplum demokratik yöntemlerle seni o koltuktan indirecektir” ifadelerini kullandı.

“Arıklı’nın rüyalarına gireceğiz”

Özkıraç, Arıklı’nın tv ekranlarında, El-sen üyelerine ve Kıb-tek emekçilerine hakaret etmeyi kendine görev bildiğini söyleyerek, yaklaşan Yeniden Doğuş Partisi Kurultayına da atıfta bulundu.

Özkıraç, “Arıklı yakında El-sen’i ve Kıb-tek emekçilerini anca rüyasında görecektir. Arıklı’nın rüyalarına gireceğiz” dedi.

“Arıklı, bu ülkede kaos yaratmak için görevlendirilmiş bir memurdur”

Kendisinin 36 yıllık memur olduğunu ve tek bir sefer bile terfi istemediğini aktaran Özkıraç, “Maaşımı çok merak ediyorsa, arasın Kıb-tek’in yöneticilerini bordromu alsın ve yayınlasın” dedi.

“Çünkü biz sendikacıyız, biz yurtseveriz” diyen Özkıraç, Arıklı’nın kendi etrafına iyi bakmasını ve onların maaşlarını ve vurgunlarını açıklamasını önerdi.

Özkıraç son olarak şunları kaydetti;

“İnterpol tarafından kırmızı bültende aranan haddini bilmez Arıklı, bu ülkede kaos yaratmak için görevlendirilmiş bir memurdur. Önce kendine baksın”

Özgür Gazete/Özel Haber











Başa dön tuşu