KıbrısManşet

Oğuz, Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Derneği yetkililerini kabul etti

Maliye Bakan Dursun Oğuz, Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Derneği Başkanı Gürsel Benan ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti

Oğuz, Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Derneği’ne teşekkür etti

Görüşmede, Maliye Bakanlığı Müsteşarı Cengiz Çoli’de hazır bulundu. Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Derneği Başkanı Gürsel Benan konuşmasında derneğin çalışmaları hakkında Bakan Oğuz’a bilgi sundu.

Ziyarette, vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerimize ve gazilerimize büyük bir minnet borçlu olduğumuzu ifade eden Maliye Bakanı Oğuz, bu alanda çalışmalar yürüten Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Derneği’ne de teşekkür etti.

Proje uygulaması başlatılacak

Görüşmede, Kermiya 3. Etap şehit çocukları arsaları alt yapı projesi ile ilgili bloke verme konusunda gerekli hususlar da masaya yatırıldı.

Maliye Bakanı Oğuz, Maliye Bakanlığı’nın ilerleyen günlerde İçişleri Bakanlığı’ndan gelecek talebe göre söz konusu projeye bloke verileceğini, İçişleri Bakanlığı’nın Aralık sonu itibarıyla yaptığı proje taslağını, Ocak ayındaki birim fiyat değişimine bağlı olarak tekrar güncelleyerek, en geç birkaç gün içinde Maliye Bakanlığı’na ulaştıracağını ve maliyenin de oluşan rakamı bloke vererek proje uygulamasının başlatılacağını söyledi.











Başa dön tuşu