KıbrısManşet

Yeşilırmak: Salı günü tarama yapılacak

Yenierenköy Belediye Başkanı Emrah Yeşilırmak, bölgedeki koronavirüs (Covid-19) vaka sayısının 12’ye yükseldiğini belirtti

Yeşilırmak: Tahminim vakaların artacağı yönünde

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Yeşilırmak, Salı günü bölgede tarama yapılacağını ifade etti ve tahmininin vakaların artacağı yönünde olduğunu kaydetti.

Yeşilırmak’ın açıklaması şu şekilde:

“Vatandaşlarımızın Dikkatine,

Dün ve bugün yapılan testlerde karantina merkezinde 2 Yenierenköy köyümüzden 2 vaka tespit edilmiştir. Toplam vaka sayımız 12 olmuştur. Tüm vatandaşlarımızdan ricam 15 gün boyunca birbirleri ile temas kurmamaları yönündedir aksi takdirde zinciri kırmamız mümkün olmayacaktır. Salı günü özellikle Yenierenköy özelinde geniş bir tarama yapılacaktır. Tahminim vakaların artacağı yönündedir, bu bağlamda teste gelecek olan vatandaşlarımızın birbirleri arasındaki mesafeyi koruması ve temas kurmamaları yönündedir. Lütfen panik olmayalım ve kurallara uyalım. Salı günü yapacağımız PCR testlerine içinde en ufak bir tereddütü olan vatandaşlarımızın da katılması çok önemlidir. Detaylı bilgilendirme yarın yapılacaktır. Covid-19’a yakalanan vatandaşlarımıza ve ailelerine geçmiş olsun dileklerimi iletirim.”

 

 

 











Başa dön tuşu