KıbrısKORONAVİRÜSManşet

Toplumsal Hareket Platformu halka çağrıda bulundu “Yasak, masak yok. Hade eyleme!”

Toplumsal Hareket Platformu, Bu Memleket Bizim Platformu‘nun 24 Nisan Cumartesi günü açık havada gerçekleştireceği eylemin 50 kişi ile sınırlandırılmasının gerçekçi olmadığını açıkladı

Toplumsal Hareket Plartormundan yapılan açıklamada, 250 kişi ile galaya katılan, 4000 kişi ile üst üste kurultay yapan hükümetin sokakta yapılacak bir eylemi “Sağlık” gerekçesiyle engellemesinin kabul edilemez olduğunu belirtildi.

Toplumsal Hareket Plartormu’ndan yapılan açıklamanın tamamı şöyle:

 

24 Nisan günü saat 17:00′ de yapılması kararlaştırılan Bu memleket bizim Platformunun eylemi basiretsiz hükümet tarafından engellenerek, katılımcı sayısının 50 (elli) kişi ile sınırlandırılmasına, güya Sağlık kurulunun kararı diye sınırlama getirmeye çalışıyor.

Biz bu basiretsiz kukla hükümetine bir hatırlatma yapıp kapalı alanda filim galasına 250 kişi ile galaya katılmak neyin nesi idi? Ayrıca YDP nin kurultayında 4000 kişi ile üst üste yapılan kurultayda bu sağlık kurulu ve kukla hükümetneredeydi?. Kaldı ki biz bu eylemi sokaklarda gerçekleştireceğiz.

Eyleme katılacak olan arkadaşlarımızın 24 Nisan saat 17:00 de Peyak önünde hazır olmalarını bekliyoruz.

Bu memleket bizimdir ve bizim federasyon isteğimizi dünyaya duyurmamıza katılımcı yoldaşlarımızı sınırlamaya asla izin vermeyeceğiz. Federasyonun tek çözüm olduğuna inanan herkesi eyleme bekliyoruz.











Başa dön tuşu