KıbrısManşet

Yayın Yüksek Kurulu’nu göreve davet ediyoruz!

 

Kıbrıs Medya Grubu Direktörü Asil Nadir’in eşi Nur Nadir isimli şahıs, ‘Barış Ve Federasyon‘ eylemine katılan herkese, gazetemize ve bir çok medya kurumuna yine hakaretler yağdırdı

YYK ne zaman müdahale edecek ?

Hasbelkader bir medya kurumunun başına gelen Nur Nadir isimli şahıs, kendi görüşlerine uymayan tüm yurttaşlara, gazetemize ve bir çok medya kurumuna hakaretler yağdırmaya devam ediyor

Nadir, daha önce de, 4. Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı‘yı destekleyen herkesi vatan haini ilan etmiş ve ekrandan nefret saçmıştı.

Tüm tepkilere rağmen, Yayın Yüksek Kurulu‘nun konuyla ilgili bir adım atıp atmadığı ise hala bilinmiyor.

Cahilliği ile göz doldurdu

Nur Nadir isimli şahıs, bugün yayımlanan bir programda da ‘Barış ve Federasyon’ eylemi hakkında konuşmaya çalıştı.

Çalıştı diyoruz, çünkü iki kelimeyi bir araya getirmekte dahi zorlanan Nadir, sadece hakaret nefret söylemlerini net şekilde ifade edebildi.

Nadir, eyleme katılan herkesi, örgütlü ve sistematik hareket eden ‘Rum yandasları’ olarak niteledi ve ‘Siz bembeyaz kağıt üzerindeki siyah bir noktasınız’ diyerek hakaretler savurdu.

Nadir, hakaret edeceği partileri sayarken de, TDP Genel Başkanı Cemal Özyigit’i, DP’nin genel başkanı ilan etti.

Gazetemize ve Akıncı’ya da hakaret etti

Nadir’in hakaretleri bununla da kalmadı.

Gazetemizin adının da içinde bulunduğu bir grafigi ekrana yansıtarak, bir çok medya Kurumu ile birlikte ‘Rum yandaşları’ başlığının altında listeledi.

Nadir, 4. Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı için de hadsiz ve saygısız ifadeler kullanarak, “Şoförünün maaşını biz ödüyoruz, o gidip eyleme katılıyor” diyecek kadar alçaklaştı.

Nur Nadir isimli, ne iş yaptığını ve kim olduğunu bilmediğimiz şahıs, ülke genelinde yayın yapan Web Tv’lerin de, belediyeler ve bazı örgütler tarafından finanse edildiği saçmalığını ortaya attı ve bu yayın organlarının basın olarak sayılmaması gerektiğini söyledi.

Başına geçtiği Kıbrıs Gazetei ve Kıbrıs Tv’yi, en popüler ve başarılı zamanlarından, izlemeyen bir TV ve satılmayan bir gazete noktasına getirmekte büyük başarılar kaydeden Nur Nadir isimli kişi, yine cehaleti ve nefret potansiyeliyle göz doldurdu.

İlgili yayın için tıklayın











Başa dön tuşu