KıbrısManşet

Mağusa ve Lefkoşa’da uyuşturucu

Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamaya göre, üçü Mağusa, biri de Lefkoşa’da olmak üzere dün 4 ‘Kanunsuz uyuşturucu’ suçu tespit edildi. Toplamda 6 kişi tutuklandı

2 gram hintkeneviri

Gazimağusa’da N.M.S.M.(E-25)’nin ikametgahında dün polis tarafından yapılan aramada, yaklaşık 2 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alındı.

Hap ve hintkeneviri

Yine Mağusa dün, A.S.M.H.(E-21) ve H.A.H.(E-24)’nin kalmakta olduğu yurt odasında, polis tarafından yapılan aramada, 5 adet içerisinde kokain türü uyuşturucu madde olduğuna inanılan kapsul haplar ile yaklaşık iki buçuk gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alındı. Olayla ilgili olarak bağlantısı olduğuna inanılan Z.H.M.(E-23) ile birlikte diğer zanlılar da tutuklandı.

Yarım gram hintkeneviri

Mağusa’da, C.I.(E-23)’nın kalmakta olduğu yurt odasında polis tarafından yapılan aramada, yaklaşık yarım gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alındı.

Yarım gram sentetik cannabinoid

Lefkoşa’da H.O.(E-36)’nun görevli polisleri görmesi üzerine koşarak kaçtığı sırada, tasarrufunda bulunan yaklaşık yarım gram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan maddeyi yere attığı tespit edildi.

4 ayrı olayda adı geçen tüm şahışlar polis tarafından tutuklandı. Olaylarla ilgili soruşturmalar devam ediyor











Başa dön tuşu