KıbrısManşet

Yurttaş geçim derdinde, hükümet hala ‘yenileme’ peşinde

Özel sektör çalışanlarına aylarca bin 500 TL destek ödemesini yatırmayan, ekonomiyi öne sürerek, kamu çalışanlarının hayat pahalılığı ödeneğini geri ödemesiz donduran hükümet, yok dediği kaynağı kendi keyfince kullanmaya devam ediyor

Sağlık Bakanlığı’nda ‘yenileme’ bitmiyor

‘Kaynak yok’ denilerek, sosyal devlet anlayışının hiçbir gereğini yerine getirmeyen azınlık hükümeti, yaptığı atamalarla Maliye’ye yük bindirmeye, müşavir kadrosuyla on binlerce lira maaş alanları evde oturtmaya devam ediyor.

Hükümet, dükkânına kepenk vuran ve işsiz kalan yurttaşını sahipsiz bıraktığı yetmezmiş gibi, bir de yurttaşın gözünün içine soka soka bakanlık yenilenmelerine devam ediyor. Ek odalar yapıldı Kısa süre önce mobilyaların yenilendiği, yeni mermerlerin döşendiği ve özel kalem müdürü odasının yapıldığı Sağlık Bakanlığı’nda, yenileme çalışmaları tam gaz devam ediyor.

Binanın yenilenmesi sonrası bu kez de bakanlığın alanına prefabrik ek binalar yapıldı. Yapılan bu çalışmalar büyük tepkilere neden olurken, yurttaşların “Hükümet bizden kesiyor, konforundan ödün vermiyor” yorumlarını yapmasına neden oldu.

Özel Haber Mustafa Baflı











Başa dön tuşu