KıbrısManşet

Zaroğlu: Arıklı, Kıb-tek tarihinin en büyük vurgununu yapacaktı, ben engel oldum

Yeniden Doğuş Partisi (YDP) Milletvekili Bertan Zaroğlu, parti içinde tecavüz suçundan hüküm giyen, hırsızlık suçundan hapis yatan kişiler olduğunu, Genel Başkan Erhan Arıklı‘nın da Kıb-tek‘in başına akaryakıt işinde olan birini getirmeye çalıştığını söyledi

Zaroğlu: Arıklı, Kıb-tek tarihinin en büyük vurgununu yapacaktı

Havadis Web TV‘de Damla Dabis‘in sorularını yanıtlayan Zaroğlu, hem YDP hem de Kıb-tek’le ilgili inanılmaz iddialar ortaya attı.

Genel Başkan Erhan Arıklı’yı adeta bombardımana tutan Zaroğlu, bugün meclise katılacağını belirtti.

Bakan Arıklı’nın, Kıb-tek tarihinin en büyük vurgununu yapmak üzereyken, kendisinin bunu engellediğini iddia eden Zaroğlu,  Arıklı’nın bu yüzden kendisine öfkeli olduğunu söyledi.

Zaroğlu, “Arıklı Kıb-tek’in başına, akaryakıt işinde olan birini atayacaktı, ben engel oldum. Arıklı’nın öfkesi bunadır” dedi.

“YDP PM suç örgütü niteliğinde: Hırsız, tecavüzcü, dolandırıcı MYK ve PM üyeler var”

Partisi YDP hakkında da inanılmaz ifadeler kullanan Zaroğlu, YDP PM’nin suç örgütü niteliğinde olduğunu öne sürdü.

Zaroğlu, “PM ve MYK’da, 18 ay hırsızlıktan hapis yatmış olan var, tecavüzden hüküm giymiş olan var, nitelikli dolandırıcı olan var. PM seçiminde kazananlar, oy oranlarında oynanarak kaybettirildi, kaybedenler kazandırıldı.  Elimde oylarla nasıl oynandığına yönelik ses kayıtları var” dedi.

“Kıb-tek tarihin en büyük vurgunun önüne ben geçtim. Arıklı’nın kini bunadır”

Arıklı’nın, yolsuzluk, hırsızlık ve vurgun var dediği firmayla aynı gün sözleşme imzaladığını belirten Zaroğlu,  El-sen’nin Bakanlığa eyleme geldiği günde, Arıklı’nın bakanlıktan kaçığ, ‘Bir Zamanlar Kıbrıs’ dizisinin setine gittiğini hatırlattı.

Zaroğlu, “Kıb-tek tarihin en büyük vurgunun önüne ben geçtim, akaryakıt temin firmalarından birinin başındaki kişi Kıb-tek’in başına atamasına ben engel oldum. En büyük kini budur. Arıklı’nın Kıb-tek konusunda söylediklerinin yüzde 80’i gerçek dışıdır” dedi.

“Biz hırsızı bıraktık, hırsız bizi bırakmıyor”

Bakan Arıklı’nın, yapmak istediğiyle gösterdiğinin başka şeyler olduğunu iddia eden Zaroğlu, son olarak şunları kaydetti;

“Biz hırsızı bıraktık, hırsız bizi bırakmıyor! Ya istifamızı kabul ederler ya da imzamızla olağanüstü genel kurul çağırırız! Erhan Bey 9 bin 500 üye var diyor, artistlik yapıyor. Ama yalan söylüyor; Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) kayıtlı 8 bin 300 üyemiz var. Fillen faal 5 bin 500-6 bin civarı üyemiz var. Bunun da yarısı şu an istifa etmek üzere”

(Haberleştiren Özgür Gazete)











Başa dön tuşu