DünyaKıbrısManşet

Peker: Tayyip abi bilmiyorsun, etrafını sarmışlar

Suç ögütü lideri Sedat Peker, AKP‘ye yakınlığıyla bilinen Abdülkadir Selvi hakkında yeni iddialar ortaya attı ve TC Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan‘a seslendi

Peker: Seninle helalleşeceğiz Tayyip abi

Peker yayımladığı 8. videosunda, ‘Muhalifleri bayrak direklerine asıp, oluk oluk kanlarını akıtacağım’ cümlesini hiç kullanmadığını söyledi.

Peker şunları söyledi:

AKP’li gazeteci Abdülkadir Selvi’yi kastederek, ‘Albülkadir bir yazı yazmış, komplo demiş. Tayyip abi de bana değil onlara inanmayı seçti.

Tayyip abi, uluslararası bir komplo olduğunu, benim de içinde olduğumu söyledi. Bulup getirecekmiş, beni bulup getirmek gerçekleri değiştirecek mi Tayyip abi?

Beni bulduğunda konuşacağım o zaman, ne zaman nerede tanıştık, silahı buraya koyacağız, yalan makinası ve 2 müfettiş. Yalan makinalarının yüzde 1,5 yanılma payı var. Yalancı çıkarsam kendimi vuracağım.

Madem ben yalancıyım, ajanım, konuşacağım abi.

Etrafını sarmışlar, bir sen bilmiyorsun. Sana saygısızlık yapmayacağım ama sen gerçekleri görmek istemiyorsan, ben vatan haini olarak anılmak istemiyorum.

Senin hiç bir gücün yokken, yanında onlar değil ben vardım. Bir dahaki videoda abi kardeş gibi konuşacağız Tayyip abi, herkes dinleyecek.

Helalleşeceğiz abi”











Başa dön tuşu