KıbrısManşet

Club Simena Hotel’den borç açıklaması

Club Simena Hotel’in sahiplerinden Yıldıray Dalokay, Özgür Gazete’ye yaptığı açıklamada, hotelin elektrik enerjisinin 1 ay önce kesildiğini belirterek, belirtilen “borç” miktarının sayaç hatası olduğunu ifade etti.

Dalokay, hotelin elektrik faturasının bir tamam ve gününde ödendiğini ancak hiç bakiye borcu yokken hotele 400 bin TL fatura gönderildiğini söyledi.

Dalokay, şunları kaydetti:

“Hotelin elektiriği yaklaşık bir ay önce kesildi bu günlerde değil. Club Simena Hotel, günü gününe elektiriğini ödeyen bir hoteldi fakat hiç borcu yokken bir anda 400 bin TL’lik bir borç geldi ve faizleriyle bu rakama çıktı. Sorduğumuz zaman da bize kurumun taktığı sayacın hatalı yazdığını ve bunun da yaklaşık 5-6 yıl sonra tespit edildiğini söylediler.
Geriye dönük bizden bu para talep edildi. Biz de ödemedik. Kim olsa ödemezdi. Sayacı kendileri taktı ve biz günü gününe ödeme yaptık.
Kendileri hata yaptılarsa bunun sorumlusu biz değiliz. Sendika şov yapacağına bunuda açıklasa daha iyi olur.  O  fatura gelene kadar Simenanın ödemesi gecikmiş tek kuruş burcu yoktu.”










Başa dön tuşu