DünyaKıbrısManşet

Peker: 200 bin TL’lik iş için devletin kasasından 1 milyon TL çıkıyor

Suç örgütü lideri Sedat Peker bu sabah yayımladığı 9. videosunda, belediyelerdeki vurgundan, Doğu Perinçek’ten, Binali Yıldırım’ın oğlu Erkan Yıldırım‘dan ve yandaş gazeteci Abdülkadir Selvi‘den bahsetti

Peker: 200 bin TL’lik iş için devletin kasasından 1 milyon çıkıyor

Peker’in belediye ihaleleri hakkındaki iddiaları şunlar;

“Bir belediye başkanına rüşvet vermeye gittiğinde adam huylanıyor, senden parayı almıyor, ‘Bizim bir derneğimiz var, oraya şu kadar yardım yap’ diyor. Taşeron sistemi nasıl onu da anlatacağım.

Mesela 100 bin TL’lik bir iş var. Belediye yetkilisi kendi arkadaşına; ‘Bana 1 milyon TL’lik fatura kes diyor. Sonra 1 milyon TL’lik işi alıp 100 bin TL’ye yapıyor ve gerisini cebe indiriyor. Sistem bunun üzerine kurulu.

Taşeron sistemi ise hani diyoruz ya 5’li çete, 10’lu çete, ihaleyi onlara veriyorlar. İşçileri falan da yok bunların. Onlar da alt taşerona veriyor bu işi ve 1 milyon TL’ye anlaştıysa belediyeyle, alt taşerona 400 bin TL’ye veriyor ve gerisini kılçıksız cebe atıyor. 

Alt taşeronun da alt taşeronu var. Bu işlerin maliyeti örneğin 200 milyon TL ama devletten 1 milyon TL çıkıyor. Sonra asgari ücret düşüyor.

Akit TV

Akit TV’deki eski dostlarımız biri ajan yapmışlar. Bazı kişileri toplayıp benim hakkımda ifade verdiriyorlar. Mesela biri diyor ki, ‘Sedat Peker’in CIA ile arasını ben buldum’

Akit TV’nin Yazı İşleri Müdürü Murat Baran iyi bir adam, ama kardeşim sen saldırıya uğradığında hastaneye ilk gelenlerden biri ben değil miydim? En sevdiğim silahı çıkarıp sana vermedim mi? Bir daha gelirlerse hepsini vur, seni cezaevinde ben bakacağım’ demedin mi? Bana ajan dedin, ‘Bu adam her şeyi yapar ama asla adam olmaz’ diyemedin mi?

Elinizde bir tane kayıt var mı benim ajan olduğuma dair, niye namussuzluk yapıyorsunuz?

Doğu Perinçek

Doğu Perinçek, aslında kibar bir adam ama psikolojisi bozuk. Yanına ne zaman gitsek, bir şey ikram eder. Siz de saygısından dolayı saygı gösterirsiniz. Sürekli CIA şöyle yaptı, CIA böyle yaptı. Çin iyi CIA kötü.

Yaşı büyük diyor ki, MOSSAD’ın kucağına oturmuşum. Bu söylediklerinden utanmıyor musun? Dava açmış bana ‘ülkücü katili’ dedim diye.

Sen kendi gazetende ülkücüleri manşet yaptığında, onları öldürmüyorlar mıydı? PKK kamplarını ziyaret edip, çiçek veriyorsun, gazeteciydim diyorsun.

Binali Yıldırım

Binalı Yıldırım, senin oğlunu korumana gerek yok ki. Senin oğlun 15 senede milyar Dolarlık servet yapmış, biz sadece Hollanda ayağını biliyoruz. millet 3 bin Dolar kazanamıyor, oğlun 3 milyar Dolar kazanmış. Yok Venezuella’ya kit getirmiş. Bırak oğlun kendini savunsun.











Başa dön tuşu