KıbrısManşet

Erönen: Tarihin utançla anacakları, halkın iradesini peşkeş çekenlerdir

Müdahale Raporu‘nu hazırlayan ‘Raporluyoruz grubundan Orhan Erönen, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın ofisi tarafından raporla ilgili yapılan hakaret dolu ve suçlayıcı açıklamalara yanıt verdi

Erönen: Atanmış olduğunu içten içe bildiği ruh haliyle konuşuyor

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Erönen, Tatar’ın gasp ettiği iradeninin halka döndüğü güne kadar gerçekleri anlatmaya devam edeceklerini kaydetti.

Erönen’in açıklaması şu şekilde:

“Atanmış olduğunu içten içe bildiği ruh haliyle, imzalı beyanlar, anket ve sosyal medya troll analizleri ile betimlenmiş bir raporu ve raporu hazırlayan bağımsız kişileri, ustalarının kötü kopyasını uygulayarak ‘dış güçlere hizmet eden marjinaller, fetöcü, yalancı, iftiracı’ ilan etme gafletinde bulunan Tatar, bizleri ‘tarihin çöplüğü’ içerisine yolladığını düşünmektedir.

Halkının iradesini, AKP ile işbirliği içerisinde peşkeş çekenlerdir tarihin utançla anacağı kişiler. Bu saldırganlığınızın, temelde orada bulunmayı hak etmediğinizi bildiğinizden ve toplum karşısındaki utancınızdandır. Gasp ettiğiniz irade halka dönene kadar, gerçekleri anlatmaya devam edeceğiz”











Başa dön tuşu