KıbrısManşet

Korkmazhan: Esas sizin ve bu çürümüş rejiminizin yeri tarihin çöplüğüdür

Müdahale Raporu‘nu hazırlayan ‘Raporluyoruz grubundan Akademisyen Abdullah Korkmazhan, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın ofisi tarafından raporla ilgili yaptığı açıklamaya yanıt verdi

Korkmazhan: Cumhurbaşkanlığı’nın bu kadar çirkinleşmesi ve telaşının sebebi raporun doğruluğu

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Korkmazhan, raporun birinci ağızdan tanıklıklar ve kanıtlar ile müdahale sürecini ortaya koyduğunu ifade ederek, Cumhurbaşkanlığı’nın bu kadar çirkinleşmesi ve telaşının sebebinin de o olduğunu kaydetti.

Korkmazhan’ın açıklaması şu şekilde:

“Atanmış Kayyum Tatar, bugün yaptığı açıklama ile Müdahale Raporunu hazırlayanları, Yalancı, İftiracı, Fetöcü ve Dış Güçlere hizmet eden Marjinaller ilan etti ve yerlerinin tarihin çöplüğü olduğunu söyledi.

Öncelikle açıklamayı aynen kendisine iade ederim.

Raporumuz birinci ağızdan tanıklıklar, belgeler ve kanıtlar ile müdahale ve atama sürecini ortaya koymuştur. Bu kadar çirkinleşmenizin ve telaşınızın nedeni budur.

Başkalarına iftira atacağınıza siz önce neden 2015 yılına kadar İngiltere Ağır Dolandırıcılık ofisi tarafından arandığınızı, hakkında Interpol bülteni olan suç örgütü liderleri ile çektiğiniz resimlerin nedenlerini ve halkın iradesine rağmen atanmış olmayı nasıl kabul edebildiğinizi bu topluma açıklamalısınız.

Esas sizin ve bu çürümüş rejiminizin yeri tarihin çöplüğüdür”











Başa dön tuşu