KıbrısManşet

Sucuoğlu: ‘Türkiye Sucuoğlu’nu istemiyor’ argümanı gülünçtür

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Milletvekili Faiz Sucuoğlu, insanlara bir korku salındığını çünkü kurultaya Faiz Sucuoğlu olarak girip kazanacağını herkesin bildiğini söyledi

Sucuoğlu: ‘Türkiye Sucuoğlu’nu istemiyor’ argümanı gülünçtür

Kıbrıs Postası’nda Gökhan Altuner’in konuğu olan Sucuoğlu, geçtiğimiz kurultay döneminde kendisi gibi yartıştan çekilen ve aralarında soğuk rüzgarlar esen UBP Milletvekili ve Genel Başkan Adayı Hasan Taçoy’un söylemlerine değindi.

‘Türkiye Sucuoğlu’nu istemiyor’ argümanının gülünç olduğunu belirten Sucuoğlu, sözün bittiği noktada olduğunu belirtti.

Sucuoğlu, “Benim Türkiye ile bir sorunum yoktur. Bunlar sıralamada 30. sırada olan ve Ankara’da merhaba bile denilmeyen insanların ürettikleri komplo teorileridir. Ben bunlara gülüp geçiyorum” dedi.

“Bir korku salınıyor çünkü kazanacağımı herkes biliyor”

Kurultay döneminde Gezici’nin anketlerinde Taçoy’un yüzde 54 çıkmasına rağmen ‘Benim haberim yoktu’ dediğini hatırlatan Sucuoğlu, bunun inandırıcı olmadığını vurguladı.

Sucuoğlu, “Ben kendine güvenen herkesin seçime girmesini zaten söylüyorum. Ben adayım, nokta. Başbakan olamayacağım iddiaları var. Çıksınlar ve nedenini açıklasınlar. Bir korku salınıyor ve Faiz Bey olmasın deniliyor çünkü Faiz Sucuoğlu olarak girip kazanacağımı herkes biliyor” dedi.











Başa dön tuşu