KıbrısManşet

Akay: Tat ve koku duyularımı kaybettim

Tanınmış iş insanlarından, Girne Akay Optik Direktörü Seza Akay, Covid-19 testinin pozitif çıktığını duyurdu

Akay: Tat ve koku duyularımı kaybettim

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Akay, 22 Haziran tarihinde tek doz uyarlanan Covid-19 aşısı olduğunu ifade ederek, tat ve koku alma duyularını kaybettiğini ve testinin pozitif çıktığını söyledi.

“Mağaza çalışanlarımızın testi negatif”

Mağaza çalışanlarının PCR testlerinin negatif çıktığını da açıklayan Seza Akay, ailede kendisinin ve babasının Covid-19 testinin pozitif çıktığını kaydetti.

İşte Seza Akay’ın açıklamasının tamamı:

Birkaç günden beridir ağır grip semptomları yaşıyorum. 22 haziranda tek dozluk johnson aşı oldum. Önce aşı sonra grip olunca koronadan hiç şüphelenmedim. Ancak dün de tat ve koku alma duyularımı kaybedince gidip test yapma gereği duydum. Maalesef pozitifim. Eşim ve oğullarım negatif. Üst katta Ofiste birlikte çalıştığım herkes şu an karantinada ve de negatif. Tüm mağaza personelimizin PCR test sonuçları negatif. Ailemizden sadece babamın sonucu pozitif çıktı. Umarım ikimiz de rahat atlatırız.

Mağazamız ve ofisimiz bu akşam pestmaster profesyonelleri tarafından dezenfekte edildi. En son geçen Cuma günü evden çıktım. Bütün temaslılarımı haberdar ettim ve bakanlığa bildirdim. Benimle veya babamla yakın temas etmiş aklıma gelmeyen biri varsa test yaptırıp kendini izole etsin.

Tüm müşterilerimizi ve arkadaşlarımı konu ile ilgili doğru bilgilendirmek istedim.
Sevgiler…











Başa dön tuşu