KıbrısManşetYaşam

Altın Karga Yeni Medya Ödülleri’nde yarın gece sahiplerini buluyor

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) İletişim Fakültesi tarafından düzenlenen ve Kuzey Kıbrıs Turkcell’in İletişim Sponsorluğunda yapılan Altın Karga Yeni Medya Ödülleri, yarın gece sahiplerini buluyor

Ödüller yarın gece sahiplerini buluyor

Ödül kazananlar, yarın akşam saat 20:00’de DAÜ Deniz Tesisleri’nde yapılacak görkemli bir törende açıklanacak ve Altın Karga heykelcikleri sahipleriyle buluşacak.

Tüm katılımcıların davet edildiği törende, kategori dışı olan ‘DAÜ’lü Özel Ödülleri’ ve ‘Yeni Medyada En Popüler Kıbrıslı Türk Ünlü Ödülleri de verilecek.

DAÜ Altın Karga Yeni Medya Ödülleri’ne halkımız büyük ilgi göstermişti. Halk oylaması, 7 Haziran 2021 Pazartesi günü, saat 23:59’da sona ermişti. Adaylar; DAÜ İletişim Fakültesi, Kuzey Kıbrıs Turkcell, Kıbrıs Türk Gazeteciler Birliği, Kıbrıs Türk Dış Basın Birliği ve Basın-Sen yetkilileri tarafından belirlenmiş ve 12 Mayıs 2021 tarihinde halk oylamasına çıkılmıştı.

45 binin üzerinde oy kullanıldı

Bu yıl birincisi gerçekleştirilen Altın Karga Yeni Medya Ödülleri için yapılan halk oylamasında, 45 binin üzerinde oy kullanıldı.

DAÜ İletişim Fakültesi’nin Dekanı Prof. Dr. Senih Çavuşoğlu, ilgiden ve katılımdan çok memnun olduklarını dile getirdi.

Prof. Dr. Çavuşoğlu, tüm kategorilerdeki adayların zaten kendi dallarında başarılı olduklarını ve halkın da bu başarıları takdir ettiğini gerçekleştirdikleri katılımla gösterdiğini söyleyerek, hem aday olmayı kabul ederek bu güzel ve anlamlı sürece dahil olan yeni medya temsilcilerine, hem de ilk kez düzenlenen Altın Karga Yeni Medya Ödülleri’ne sahip çıkarak yoğun bir şekilde oy kullananlara teşekkür etti.

Gazetemizden 2 aday

Altın Karga Yeni medya Ödülleri’nde Özgür Gazete‘den Pınar Barut ve Mahmut Anayasa‘da aday gösterilmişti.











Başa dön tuşu