KıbrısManşet

Coşkun’dan sert açıklama!

Dipkarpaz Belediye Başkanı Suphi Coşkun, yaptığı sert açıklamayla azınlık hükümetine eleştirilerde bulundu; “Bakanlar, Türkiye’deki muhtarların yaptığı işi yapıyor” dedi.

Coşkun: Merkezi hükümet, bizi her zaman rakip gördü

Ada TV’de katıldığı bir programda konuşan Başkan Coşkun, merkezi hükümetlerin belediye başkanlarını rakip olarak gördüğünü kaydederek, mevcut hükümetin bu konuda daha ketum olduğunu da vurguladı.

“Toplumsal bir şey yapmıyorlar”

“Memleket eski yasalarla yönetildiğine işaret eden Coşkun, mevcut azınlık hükümetine sert tepki göstererek, merkezi hükümetin asla yetkilerini belediye başkanlarına vermediğini söyledi.  Hükümetlerin belediye başkanlarını her zaman kendilerine rakip gördüklerinin altını çize Coşkun, Özellikle mevcut hükümetin böyle olduğunu ifade etti.

“Toplumsal bir şey yapmıyorlar”

Bakanların toplumsal bir şey yapmadığını ve Türkiye’deki muhtarların yaptığı işleri yaptığını vurgulayan Coşkun, yürekli insanlara ihtiyaç olduğunu kaydetti. Toplumsal düşünülmesi gerektiğini de anlatan Dipkarpaz Belediye Başkanı Coşkun, “Memleketi bir bütün görmeyecekseniz ne olacak?” sorusunu sordu.

 











Başa dön tuşu