KıbrısManşet

Harmancı’dan İncirli tepkisi: Dikensiz gül bahçesi istiyorsunuz

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı, Gazeteci Serhat İncirli‘nin Tatar ailesinin sahibi olduğu Kanal T‘deki işinden çıkarılmasıyla ilgili, iktidarın dikensiz gül bahçesi istediğini vurguladı

Harmancı: Dikensiz gül bahçesi istiyorsunuz

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Harmancı, bu adada dikensiz gül bahçesi isteyenlerin, dikezsizleri topladığını, bir kısmını budadığını ama henüz insanlığımızı alamadıklarını söyledi.

Harmancı’nın açıklamasının tamamı şu şekilde:

“Milletin sizi yerden yere vurduğu zamanlarda televizyon ekranınızda “ben farklı düşünmeme rağmen bu TV’de program yapabiliyorum, işte bu aileye ilişkin anlamadığınız bu demokrat duruştur” diyordu sevgili Serhat İncirli, önce makam uğruna Kıbrıs Türkünün iradesini teslim ettiniz, sonra da kendi işinizin iradesini.

Zaten demokrat, barış isteyen ve hür fikirli arkadaşlarımız/yoldaşlarımız sizin el pençe divan durarak iradenizi teslim ettiğiniz yer için ‘Milli güvenlik sorunu’ addediliyor, yakında teslim de ediliriz.

Bu denemelerden sonra bizi daha da karanlık gelişmeler bekliyor.

Bu adada dikensiz gül bahçesi istiyorsunuz kabul, zaten dikensizleri topladınız, bir kısmımızı budadınız ama henüz insanlığımızı alamadınız ve insanı insan yapan en önemli değerler özgürlüğü ile alakalıdır.

Özgürlüğümüzü bu topraklar üzerinde son nefesimize kadar koruyacağız ve siz bunu hiç beğenmeyeceksiniz…”

Neler olmuştu?

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar‘ın eşi Sibel Tatar‘ın sahibi olduğu Kanal T’de sabah programı yapan Serhat İncirli’nin işine, ‘Yayın ilkelerimize uymadı’ denilerek dün son verilmişti.











Başa dön tuşu