Kıbrıs

Çavuşoğlu: Yapılan iyi şeylerin takdir görmesi gerekir

Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Nazım Çavuşoğlu, BRT Sabah Haber’de yeni eğitim ve öğretim yılına ilişkin açıklamalarda bulundu, okulların yeni eğitim öğretim döneminin 1 Eylül’de başlanacağını belirtti

Çavuşoğlu: 1 Eylül için hazırız

“1 Eylül için hazırız” diyen Çavuşoğlu, seyreltilmiş dönüşümlü eğitimde öğrencilerin okula gitmediği günlerde de ödevler yapacağını ve online eğitimin de destek eğitimi gibi devam edeceğini belirtti.

Çavuşoğlu online eğitimle ilgili değerlendirmelerde de bulundu. Online eğitimle ilgili bazı öğretmenlerin teknoloıji kullanımıyla ilgili sorunlar yaşamasına ve ülkemizdeki internet bağlantısında da sıkıntılar olmasına rağmen bu süreçte büyük bir gönüllülükle çalışıldığına vurgu yapan Bakan Çavuşoğlu, “kendi standartlarımızda çok ileri materyaller üretttik ve çok ileri bir online eğitim yaptık” ifadelerini kullandı.

nazbrt.jpg

Çavuşoğlu sendikaların okulların 1 Eylül tarihi için altyapı olarak hazır olmadığı yönündeki eleştirilerini de yanıtladı.

“Sendikaların okullar 1 eylüle hazır değil, altyapı eksiklikleri var” iddialarını da yanıtlayan Bakan Çavuşoğlu, “sendikalar bu açıklamaları kendi rolleri bakmından yapıyorlar, her yıl aynı açıklamalar yapılıyor” ifadelerini kullandı ve yapılan iyi şeylerin de takdir görmesi gerektiğine vurgu yaptı. (BRT)

 
 

 











Başa dön tuşu