KıbrısManşet

Kaşif: Bu saldırıyı şiddetle kınıyorum

El-Sen Genel Sekreteri Ersan Kaşif, ekibinin şantiye içerisinde önünün kesildiğini sonrasında da iki çalışanının darp edildiğini söyleyerek, güvenlik güçlerini bir an önce göreve davet etti

Kaşif: Güvenlik güçlerini bir an önce göreve davet ediyorum

Bugün öğlen saatlerinde Mağusa Bölge Amirliği’ne bağlı ekiplerin borcundan dolayı Salih Tüfekci’ye ait beton şantiyesinin elektriğini kesmek üzere gidildiği sırada oradaki yetkililer tarafından kendilerine çalışmanın devam ettiği belirtildiğini söyleyen Kaşif, kesinti yapılmaması için on dakikalık bir süre talep edilmiş ve çalışma tamamlandıktan sonra kesintinin yapılması istendiğini belirtti.

Bunun üzerine ekibin başka bir bölgedeki göreve gittiğini ve yarım saat sonra enerjiyi kestiklerini söyleyen Kaşif, “Görevini tamamlayan ekibimizin şantiye içerisinde önü kesilmiş ve iki çalışanımız darp edilmiştir. Darp edilen çalışanlarımız hastaneye sevk edilmiş, tedavileri tamamlandıktan sonra polise şikayette bulunmuşlardır” dedi.

Açıklamanın devamı şöyle:

Çalışanlarımıza yapılan bu saldırıyı şiddetle kınar, ilgili şahıslar hakkında yasal sürecin başlatılmasını için güvenlik güçlerini bir an önce göreve davet ederiz.

 











Başa dön tuşu