KıbrısSürmanşet

Lefkoşa ve Dörtyol’da uyuşturucu operasyonu

Lefkoşa’da dün, saat 17.30 sıralarında R.R.E.(E-32)’nin ikametgahında Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan aramada, yaklaşık 1 gram ağırlığında hintkeneviri olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alındı.

Yürütülen ileri soruşturmada mesele ile bağlantısı olduğu tespit edilen A.M.(E-35)’nin Lefkoşa’daki ikametgahında yapılan aramada ise içerisinde tütünle karışık hintkeneviri olduğuna inanılan iki adet sarma sigara, yaklaşık beş buçuk gram ağırlığında hintkeneviri olduğuna inanılan madde ve içerisinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan 1 adet öğütücü bulunarak emare olarak alındı.

Bahse konu şahıslar ile A.M’nin ikametgahında misafir olarak bulunan E.A.U. (E-28) ve M.A.K. (K-22) tutuklandı.

Dörtyol – Türkmenköy Anayolu üzerinde, saat 23:30 sıralarında gerçekleştirilen operasyon sonucu ise Ö.A.K.(E-26) ve İ.Ş.(E-32), almaları için, daha önceden olay yerine başkaları tarafından bırakılan yaklaşık 150 gram ağırlığındaki sentetik cannabinoid olduğuna inanılan maddeyi alıp araçlarına bindikleri sırada suçüstü tespit edilerek tutuklandı. Olaylarla ilgili soruşturma sürüyor.











Başa dön tuşu