KıbrısManşet

Komşu kadın hırsızı yakalattı

Lefkoşa’da faaliyet gösteren Motomax isimli işyerinden 28 Eylül’de gece yarısından sonra çalınan ATV Motor, bulundu.

Özgür Gazete’nin edindiği bilgiye göre, hırsız olay gecesi önce Motomakx isimli işyerinin hemen karşısında bulunan apartmanın park yerine gitti ve tüm arabaları teker teker inceledi, arabaların kapılarını zorladı.

Arabaları açamayınca küçük bir motosikleti çalmaya çalışan hırsız burda da başarılı olamadı, bu kez binanın hemen karşısındaki Motomax isimli iş yerine yöneldi ve daha önceden Ali Çavuşoğlu tarafından tamir edilmek üzere iş yerinin önüne bırakılan 125 cc ATV motoru inceledi.

Hırsız, koskoca ATV motoru ittirerek dükkanın önünden çıkardı ve 2 sokak ileride boş bir araziye bıraktı, üzerini de ağaç dalları ile kapatarak ATV motoru kamufle etti.

Olay sabahı, iş yerinin güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen Motomax çalışanları hırsızın bölgedeki operasyonunu, hırsızlık anını an ve an izledi.

Aynı görüntüleri izleyen Motomax karşısındaki binada oturan kadın, hırsızda çorap ayrıntısına dikkat etti.

Yakalandı

 

Hırsız, bugün Motomax’ın önündeki sokaktan yaya olarak geçerken o sırada evinin balkonunda oturan kadın, hırsızı çoraplarından ve fiziki özelliklerinden tanıdı, durumu Motomax çalışanlarına iletti.

Motomax çalışanları hırsızı durdurdu ve konuşmaya başladı. Kısa süre sonra o konuşma tartışmaya dönüştü.

Olay yerine polis çağrıldı, sonrasında her şey çorap söküğü gibi geldi.

Hırsızdan yapılan sorguda çalınan 125 cc ATV motor saklandığı yerde bulundu.

İsminin baş harfleri  M.H.Y olan 24 yaşındaki hırsız tutuklandı.











Başa dön tuşu